UPDATE #NOW

Το TikTok απαντά στο Twitter και Threads με νέο εργαλείο για να γράφεις κείμενα με ήχο


JTeam

25 Ιουλίου 2023

Το TikTok απαντά στο Twitter και Threads με νέο εργαλείο για να γράφεις κείμενα με ήχο
Unsplash/collabstr
Τώρα το TikTok διαθέτει τα πάντα

Έχει πάρει φωτιά η τεχνολογία τώρα τελευταία και η μία εφαρμογή απαντά στην άλλη με ένα νέο εργαλείο. «Έτσι είσαι; Θα σου δείξω εγώ, θα δεις τι θα πάθεις». Ο γίγαντας TikTok απαντά στους ανταγωνιστές του, Meta και Twitter, με ένα νέο εργαλείο που επιτρέπει στους χρήστες να ποστάρουν κείμενα.

«Με τα κείμενα, διευρύνουμε τα όρια του περιεχομένου για όλους στο TikTok, δίνοντάς τους τη γραπτή δημιουργικότητα που βλέπουμε σε σχόλια και λεζάντες», ανακοίνωσε η εταιρία. Αν μπεις στην εφαρμογή, εκεί που υπάρχει η κάμερα, θα βρεις και την επιλογή του κειμένου, για να ποστάρεις ό,τι θες, μαζί με gif, αλλά και ήχο.

Jenny.Gr
TikTok

Μπορείς να βάλεις κανονικά τα hashtags σου, ντουέτα, χρώμα στο background και οτιδήποτε βοηθά τη δημιουργικότητά σου. Δεν είναι τυχαίο που αυτή η αλλαγή έρχεται σε μία χρονική στιγμή, όπου το Twitter του Έλον Μασκ κάνει συνέχεια αλλαγές (ακόμα και στο λογότυπο) και το Meta έβαλε τα Threads του Instagram για να πάρουν τους χρήστες που φεύγουν από το Twitter.

Το TikTok κερδίζει έδαφος, πράγμα που συμβαίνει ήδη στις μικρότερες ηλικίες και έρχεται να καλύψει όλα τα κενά που οι χρήστες του έβρισκαν σε άλλες πλατφόρμες. Μέχρι σήμερα.