UPDATE #NOW

Σινέντ Ο' Κόνορ: Όσα ανακοίνωσε η αστυνομία για τον θάνατό της


JTeam

27 Ιουλίου 2023

Σινέντ Ο' Κόνορ: Όσα ανακοίνωσε η αστυνομία για τον θάνατό της
wikipedia
«Θα ετοιμαστεί φάκελος για τον ιατροδικαστή» προστίθεται από την αστυνομία

Mετά την ανακάλυψη της σορού της την Τετάρτη, oι αστυνομικές αρχές ανέφεραν ότι ο θάνατος της Σινέντ Ο' Κόνορ, δεν θεωρείται ύποπτος. Η αντισυμβατική τραγουδίστρια, γνωστή για το τραγούδι Nothing Compares 2 U, πέθανε σε ηλικία 56 ετών στο σπίτι της στο Λονδίνο.

Σύμφωνα με την αστυνομία, βρέθηκε «χωρίς τις αισθήσεις της» και «κηρύχθηκε νεκρή επί τόπου». «Θα ετοιμαστεί φάκελος για τον ιατροδικαστή» προστίθεται από την αστυνομία, σε σχετική ανακοίνωση.

Οι δικοί της ανακοίνωσαν την είδηση το βράδυ της Τετάρτης «με μεγάλη θλίψη», λέγοντας ότι «η οικογένεια και οι φίλοι της είναι συντετριμμένοι».

Ο θάνατός της ήρθε έναν χρόνο αφότου ο 17χρονος γιος της, Σέιν, αυτοκτόνησε, τον Ιανουάριο του 2022. Η μουσικός, η οποία άλλαξε το όνομά της σε Σουντάντα Σαντακάτ το 2018 όταν ασπάστηκε το Ισλάμ, είπε μετά τον θάνατο του γιου της ότι έσβησε «το φως της ζωής της».

Η ίδια αντιμετώπιζε χρόνια θέματα ψυχικής υγείας. Ήταν ο άνθρωπος που με μία διασκευή, αυτήν του Νothing Compares 2 U του Πρινς, έγινε γνωστός σε ολόκληρο τον κόσμο. Κατά τη διάρκεια της καριέρας της, χαρακτηρίστηκε ως μία από τις πιο σημαντικές (και αμφιλεγόμενες) καλλιτέχνιδες που έκανε τα πρώτα βήματα στα τέλη της δεκαετίας του 1980 και αποθεώθηκε στα ’90s.