UPDATE #NOW

Στο Netflix οι ταινίες "El Greco", "Καζαντζάκης" και "Ο Θεός αγαπάει το χαβιάρι" του Γιάννη Σμαραγδή


JTeam

1 Αυγούστου 2023

Στο Netflix οι ταινίες "El Greco", "Καζαντζάκης" και "Ο Θεός αγαπάει το χαβιάρι" του Γιάννη Σμαραγδή
Στη δημοφιλή πλατφόρμα streaming Netflix θ’ απολαύσουμε, μέσα στον Αύγουστο, τις πολυβραβευμένες ταινίες του Γιάννη Σμαραγδή «El Greco», «Καζαντζάκης» και «Ο Θεός αγαπάει το χαβιάρι»

Μετά την οριστική συμφωνία και εν όψη των προβολών των τριών ταινιών «El Greco», «Καζαντζάκης» και «Ο Θεός αγαπάει το χαβιάρι» στη δημοφιλή πλατφόρμα streaming Netflix μέσα στον Αύγουστο, ο πολυβραβευμένος σκηνοθέτης Γιάννης Σμαραγδής δήλωσε: «Αυτή η ξεχωριστή επιλογή των τριών ταινιών μας είναι ό,τι καλύτερο μπορούσε να συμβεί για την φτερωτή ψυχή της απελθούσης γυναίκας μου Ελένης Σμαραγδή που έφυγε από κοντά μας ακριβώς πριν ένα χρόνο.

Ο λόγος είναι ότι, για τις δυο ταινίες El Greco και Καζαντζάκης η Ελένη έχει αντίστοιχα βραβευτεί στην κατηγορία Καλύτερης Ταινίας στην Ελλάδα και στην Αμερική, στο διεθνές φεστιβάλ κινηματογράφου του Χιούστον. Πριν από το ταξίδι της προς τους “βαθείς κρυφούς κυπαρισσώνες” στη μακάρια αθανασία, η Ελένη είχε εκφράσει δύο επιθυμίες. Η μία ήταν να δει τις ταινίες μας στο Netflix που πλέον πραγματοποιήθηκε, και η δεύτερη να πραγματοποιηθεί η ταινία« Καποδίστριας» γιατί όπως έλεγε θα είναι η καλύτερη μας ταινία. Ελπίζω και εύχομαι και αυτή της η επιθυμία σύντομα να υλοποιηθεί». Διαβάστε τη συνέχεια στο monopoli.gr.