UPDATE #NOW

Μουντιάλ Γυναικών 2023: Η φιέστα της πρωταθλήτριας κόσμου Ισπανίας


JTeam

22 Αυγούστου 2023

Μουντιάλ Γυναικών 2023: Η φιέστα της πρωταθλήτριας κόσμου Ισπανίας
Περισσότεροι από 20.000 άνθρωποι συγκεντρώθηκαν στο «Madrid Río» για να τιμήσουν τα αστέρια της εθνικής ομάδας γυναικών που έγραψαν Ιστορία

Στις 8 Ιουλίου, περίπου δύο ώρες αφότου έφτασε στην Ωκεανία, μετά από περισσότερες από 30 ώρες ταξίδι, η εθνική γυναικών της Ισπανίας κατευθύνθηκε προς το γυμναστήριο για να ξεκινήσει ακούραστα την προετοιμασία της για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Αυτή τη Δευτέρα, μετά το αντίστοιχα πολύωρο ταξίδι της επιστροφής στο σπίτι οι παίκτριες της «ρόχα» κατέφθασαν στη Μαδρίτη με το Παγκόσμιο Κύπελλο στην αγκαλιά τους, το αστέρι κεντημένο στο στήθος τους και τα ονόματά τους γραμμένα με χρυσά γράμματα στα βιβλία της ιστορίας του ποδοσφαίρου.

Σαράντα τέσσερις μέρες μετά από εκείνη την πτήση της 8ης Ιούλη, δεν υπήρχε χρόνος, ούτε πρόθεση για ξεκούραση. Σε αυτή την περίπτωση, όμως, δεν ήταν ώρα για δουλειά, αλλά για γιορτή! Οι πρωταθλήτριες γιόρτασαν μαζί με τους οπαδούς τους την τεράστια επιτυχία που σημείωσαν στην Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία. Έφτασαν στο αεροδρόμιο Barajas στις δέκα το βράδυ ώρα Ισπανίας και ταξίδεψαν με λεωφορείο για την Puerta de Alcalá.

Διαβάστε τη συνέχεια στο GWomen