UPDATE #NOW

StreamingAva: Η influencer που (κυριολεκτικά) γαβγίζει στους σεξιστές του TikTok


Στεφανία Παπαδημητρίου

2 Σεπτεμβρίου 2023

StreamingAva: Η influencer που (κυριολεκτικά) γαβγίζει στους σεξιστές του TikTok
Είναι σκυλί, είναι η influencer που χρειαζόμαστε και είναι πιο πετυχημένη από κάθε μέτριο σεξιστή με υπερβολική αυτοπεποίθηση

Κάθε φορά που μπαίνεις στο TikTok και στη FYP σου εμφανίζεται ένας άντρας που λέει τη γνώμη του για τον φεμινισμό και «τις γυναίκες που είναι δυστυχισμένες επειδή έχουν παραπάνω δικαιώματα» ή κάνει fat-shaming στη σύντροφό του «για πλάκα», αρχικά αναρωτιέσαι τι πηγαίνει λάθος στον κόσμο. Έπειτα, σκέφτεσαι ότι κάποιος πρέπει να τους κάνει να πάψουν.

Εδώ έρχεται η influencer που δεν ήξερες ότι χρειαζόσουν αλλά σου είναι απαραίτητη. H ScreamingAva είναι τριών ετών, είναι χάσκι και κάνει τους σεξιστές να φαίνονται ανόητοι. Τους κοιτά υποτιμητικά, χασμουριέται και γαβγίζει, κάθε φορά που ακούει τις απόψεις τους.

«Έβλεπα κρίντζι βίντεο στο TikTok, και σκεφτόμουν ότι κάποιος πρέπει να αντιδράσει, επειδή δεν είναι εντάξει», δήλωσε η μαμά της στο EliteDaily. Αποφάσισε, λοιπόν, να φτιάξει ένα προφίλ στην Έιβα, η οποία πλέον έχει πάνω από μισό εκατομμύριο followers – ανάμεσά τους θα βρεις ακόμη και την Τζούλια Φοξ.

Μοιάζει λες και καταλαβαίνει αυτά που ακούει και βλέπει, οπότε πρέπει να τους κρίνει. Όπως έκανε παρακάτω, σ’ αυτόν που είπε ότι «οι γυναίκες καταλαβαίνουν η μία την άλλη και μισιούνται».

@screamingava #stitch with @Gerk 👎🏼 nahhh #screamingava #fyp #trending #reactionvideo #reactionvideo #dogsofttiktok ♬ original sound - ScreamingAva

Ή εδώ, σ’ έναν κατακαημένο έφηβο που ισχυρίζεται ότι αφήνει την κοπέλα του να κλαίει αντί να την παρηγορεί «επειδή είναι τόσο άσχημη όταν κλαίει κι εγώ είμαι μαζί της μόνο επειδή είναι ωραία». Εντωμεταξύ, αυτή η γυναίκα μάλλον δεν υπάρχει καν – ή είναι από το χωριό και δεν την ξέρει κανείς.

@screamingava #stitch with @Belal Abdurachimov 😒 #screamingava #fyp #trending #dogsofttiktok #reactionvideo ♬ One Chance - MoonDeity

Φίλος υποστηρίζει ότι θα έδερνε τη μελλοντική του σύζυγο, αν δεν ήθελε να μαγειρέψει και η Έιβα ειλικρινά δεν έχει τι να πρωτοσχολιάσει.

@screamingava #stitch with @Belal Abdurachimov 😒 #screamingava #fyp #trending #dogsofttiktok #reactionvideo ♬ One Chance - MoonDeity

Η Έιβα είναι η influencer της καρδιάς σου, θέλεις δεν θέλεις. Πήγαινε δώσε το follow και κάνε τη μέρα σου καλύτερη.