UPDATE #NOW

«Barbie Oppenheimer»: Γυναίκα που το πραγματικό της όνομα είναι έτσι, δυσκολεύται να μείνει σε ξενοδοχεία


JTeam

31 Αυγούστου 2023

«Barbie Oppenheimer»: Γυναίκα που το πραγματικό της όνομα είναι έτσι, δυσκολεύται να μείνει σε ξενοδοχεία
Για φαντάσου να σε έλεγαν «Βarbie Oppenheimer» και να ζούσες το καλοκαίρι του 2023

Ποιος θα φανταζόταν πως από την μια στιγμή στην άλλη, και εξαιτίας δυο ταινιών, η ζωή σου θα άλλαζε καθοριστικά. Και μάλιστα, όχι και με τον πιο εύκολο τρόπο. Όπως όλα δείχνουν, μια γυναίκα που το πραγματικό της όνομα είναι «Barbara Oppenheimer», αντιμετωπίζει δυσκολίες, όπως για παράδειγμα το να μείνει σε ξενοδοχείο, μόνο και μόνο επειδή κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πως δίνει το πραγματικό της όνομα.

Από τότε που η Βarbie και η ταινία του Oppenheimer κυκλοφόρησαν, η νεαρή Barbara είδε τα πάντα να αλλάζουν στη ζωή της, και όλοι να ασχολούνται με το ονοματεπώνυμο της. Συγκεκριμένα, το επίθετο της «Oppenheimer», προέρχεται από τον πατέρα της, ο οποίος ήταν 3ος ξάδερφος του J. Robert Oppenheimer. Τι και αν οι γονείς της, απλά την ονόμασαν Barbie εντελώς τυχαία, ποιος να περίμενε την σύμπτωση των δυο ταινιών, και την σύνδεση με το όνομα της.


«Είχα μαθητές από το λύκειο, οι οποίοι με θυμήθηκαν μετά από πόσα χρόνια για να σχολιάσουν αυτή τη σύμπτωση με το όνομα μου», δηλώνει αρχικά η Barbie στο Slate. «Είναι πραγματικά αστείο το γεγονός πως οι δυο ταινίες κυκλοφόρησαν τόσο κοντά χρονικά και έχει γίνει όλος αυτός ο χαμός, με τον κόσμο να επιστρέφει και πάλι δυναμικά στα σινεμά».

Στη συνέχεια η ίδια μίλησε και για τις δυο ταινίες, τις οποίες έχει ήδη παρακολουθήσει, δηλώνοντας πως αγάπησε και τις δυο ταινίες για διαφορετικούς λόγους. Όταν όμως της ζήτησαν να διαλέξει μια από τις δυο, για αγαπημένη της, εκείνη απάντησε πως δεν μπορεί να τις ξεχωρίζει και νιώθει μεγάλη χαρά που κατάφερε να δει και τις δυο ταινίες.

Jenny.Gr


Παρά το ενδιαφέρον όμως, η δυσπιστία έχει προκαλέσει αρκετά προβλήματα στη νεαρή κοπέλα, αφού όπως δήλωσε στις διακοπές της δυσκολεύτηκε πολύ εξαιτίας αυτής της σύμπτωσης. Συγκεκριμένα, αρκετοί ξενοδοχοϋπάλληλοι δυσκολεύονταν να την πιστέψουν, και θεωρούσαν πως λέει ψέματα για το όνομα της. Αρκετοί μάλιστα, θεώρησαν πως πρόκειται για φάρσα, ή χρειάζονταν παραπάνω χρόνο για να επιβεβαιώσουν αν η ίδια έλεγε όντως αλήθεια.