UPDATE #NOW

Δωρεάν μαστογραφίες στην αυλή του Προεδρικού Μεγάρου


JTeam

19 Οκτωβρίου 2023

Δωρεάν μαστογραφίες στην αυλή του Προεδρικού Μεγάρου
Την Τρίτη 24 και την Τετάρτη 25 Οκτωβρίου

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, ανακοίνωσε ότι, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου του Μαστού, θα πραγματοποιηθούν δωρεάν μαστογραφίες στην αυλή του Προεδρικού Μεγάρου.

«Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου του Μαστού, η προεδρία της Δημοκρατίας, σε συνεργασία με την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία, καλεί τις γυναίκες άνω των 35 ετών για δωρεάν μαστογραφικό έλεγχο στις 24 και 25 Οκτωβρίου στον αύλειο χώρο του Προεδρικού Μεγάρου», έγραψε χαρακτηριστικά στο Instagram.

Jenny.Gr

'Οπως αναφέρει η Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία, η καλύτερη εξέταση για την έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού είναι η μαστογραφία. Ο τακτικός προληπτικός έλεγχος με μαστογραφία μειώνει τη θνησιμότητα από την ασθένεια σε ποσοστό που φθάνει το 30%. Η εξέταση είναι ανώδυνη, διαρκεί ελάχιστο χρόνο και με τα νέα μηχανήματα η δόση ακτινοβολίας είναι εξαιρετικά χαμηλή.

Μην αμελήσεις το ραντεβού σου. Μπορείς να καλέσεις στο 2107283339 Τρίτη έως Παρασκευή, μεταξύ 09:00 και 16:00, και τη Δευτέρα 23/10 από τις 09:00 μέχρι τις 12:00. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.