UPDATE #NOW

64ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης: Τα highlights του φετινού προγράμματος


JTeam

25 Οκτωβρίου 2023

64ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης: Τα highlights του φετινού προγράμματος
Το 64ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης επιστρέφει από τις 2 έως τις 12 Νοεμβρίου. Ακολουθούν όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το φετινό πλούσιο πρόγραμμα

Το 64ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, θα πραγματοποιηθεί από τις 2 έως τις 12 Νοεμβρίου και διαθέτει ένα πλούσιο πρόγραμμα, πολλές παράλληλες δράσεις, εκθέσεις και πάρτι. Το συνολικό πρόγραμμα ανακοινώθηκε σήμερα και εμείς καταγράφουμε όλα όσα αξίζει να βάλετε στην ατζέντα σας.

To Φεστιβάλ τιμά τη Μόνικα Μπελούτσι

Στα πλαίσια της 64ης διοργάνωσης, το Φεστιβάλ υποδέχεται τη Μόνικα Μπελούτσι για να της απονείμει τιμητικό Χρυσό Αλέξανδρο για το σύνολο της καριέρας της. Θα παρευρεθεί σε δύο προβολές ταινιών που πρωταγωνιστεί. Οπότε σημειώστε από τώρα πως στις 8 Νοεμβρίου θα βρίσκεται στο Ολύμπιον για την προβολή του υβριδικού φιλμ “Μαρία Κάλλας: επιστολές και αναμνήσεις” των Τομ Βολφ και Γιάννη Δημολίτσα, για την θεατρική παράσταση όπου η Μπελούτσι υποδύθηκε την κορυφαία σοπράνο. Η προβολή γίνεται με αφορμή του Έτους Μαρία Κάλλας καθώς φέτος συμπληρώνονται 100 χρόνια από τη γέννησή της. Ακόμη, η σπουδαία Ιταλίδα ηθοποιός θα παρευρεθεί και στην προβολή της ταινίας “Malèna” του Τζουζέπε Τορνατόρε στις 9 Νοεμβρίου στο Ολύμπιον, τη βραδιά που θα λάβει και το τιμητικό της βραβείο.

Διαβάστε τη συνέχεια στο monopoli.gr