UPDATE WHAT'S NEW

Μακεδονικός Χαλβάς: Δύναμη και Ενέργεια για τους Συμμετέχοντες του Spetsathlon 2017


17 Μαΐου 2017

spetsathlon-makedonikosxalvas3.jpg

Κατά τη διάρκεια του τριημέρου περισσότεροι από 1.100 συμμετέχοντες αλλά και 3.500 επισκέπτες βρέθηκαν στο νησί των Σπετσών, μεταξύ των οποίων σημαντικές προσωπικότητες του αθλητισμού, όπως ο πρωταθλητής κολύμβησης Δημήτρης Κουλούρης, η χρυσή παραολυμπιονίκης στην κολύμβηση Καρολίνα Πελενδρίτου, ο παραολυμπιονίκης κολυμβητής Δημήτρης Καρυπίδης, ο διεθνούς φήμης Ισπανός τριαθλητής Oscar Rubio Gomez, αλλά και οι πρωταθλητές τριάθλου Ντενίζ Δημάκη, Γρηγόρης Σκουλαρίκης και οι Γρηγόρης Σουβατζόγλου, Γιάννης Δρυμωνάκος και ο παραολυμπιονίκης Μάκης Καλαράς.

Αθλητές αλλά και επισκέπτες που παρακολούθησαν το Spetsathlon κεράστηκαν απολαυστικές μερίδες Μακεδονικού Χαλβά που τους προσέφερε δύναμη και ενέργεια. Γιατί μια μερίδα Μακεδονικού Χαλβά 40 γραμμαρίων είναι ό,τι ακριβώς χρειάζεται κανείς είτε πριν και αφότου αθληθεί, είτε για να ανταποκριθεί στους απαιτητικούς ρυθμούς της καθημερινότητας.

Ο Μακεδονικός Χαλβάς παράγεται από ταχίνι, δηλαδή 100% αλεσμένο σουσάμι και διατηρεί ακέραιες όλες τις ευεργετικές ιδιότητες του πολύτιμου αυτού σπόρου. Περιέχει σημαντικές ποσότητες πολυακόρεστων λιπαρών οξέων που θεωρούνται απαραίτητα για μια ισορροπημένη διατροφή καθώς επίσης φυτικές ίνες, ασβέστιο, σίδηρο, βιταμίνη Ε και φυλλικό οξύ. Έτσι το γλυκό που κάνει καλό στέκεται στο πλευρό των αθλητών και όχι μόνο, απαντώντας στην ανάγκη για ισορροπημένη διατροφή, ενέργεια και υψηλές επιδόσεις!