UPDATE WHAT'S NEW

«12 Month Journey in Greece»: Της Μαρκέλλας Φέσσα Σαράιχα


20 Δεκεμβρίου 2019

«12 Month Journey in Greece»: Της Μαρκέλλας Φέσσα Σαράιχα

20 + 1 προορισµοί στην Ελλάδα µε αφετηρία την Καβάλα, την πόλη που γεννήθηκα και µεγάλωσα. Ένας ταξιδιωτικός οδηγός διαφορετικός από όσους έχετε δει µέχρι τώρα. Το 12th month Journey In Greece είναι το πρώτο µου βιβλίο µε φθινοπωρινούς-χειµερινούς και ανοιξιάτικους-καλοκαιρινούς προορισµούς που ταξίδεψα µέσα από την Ιστορία τους, τα ήθη τα έθιµά τους και τις παραδόσεις τους.

jenny.gr

 
Μέρη που σίγουρα θα αγαπήσετε κι εσείς µόλις τα επισκεφθείτε. Ένας αναλυτικός οδηγός µε συνεντεύξεις ανθρώπων, αξιοθέατα,  «µυστικά µέρη» και… άρωµα Ελλάδας. 370 σελίδες µε 1000 φωτογραφίες θα σας ταξιδέψουν στις ορεινές και νησιωτικές περιοχές της χώρας µε το µπλε του ουρανού και της θάλασσας µέσα από τις τέσσερις εποχές του χρόνου. Το travelgirl θα σας κάνει να ετοιµάσετε βαλίτσα και θα είναι ο καλύτερος ξεναγός σας!

jenny.gr

Λίγα λόγια για την Μαρκέλλα Φέσσα Σαράιχα:

Η Μαρκέλλα Φέσσα Σαράιχα γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Καβάλα. Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Ηλεκτρολογίας και Μηχανολογίας του ΤΕΙ Καβάλας, του Εργαστηρίου Δημοσιογραφίας και της Δραματικής Σχολής του Ιάσμου. Παράλληλα έχει δίπλωμα πάνω στο digital marketing και στα social media. 

jenny.gr

Εργάστηκε από το 2005 ως δημοσιογράφος και παρουσιάστρια ειδήσεων στον τηλεοπτικό σταθμό Alter και στην συνέχεια στην ΕΡΤ. Συνεργάζεται μέχρι τώρα με τα μεγαλύτερα ΜΜΕ της Ελλάδας.
Τον Ιούλιο του 2017 έκανε το δικό της site με θέμα τα ταξίδια, τη γαστρονομία και τον πολιτισμό. Το www.travelgirl.gr έχει ήδη πολλές συνεργασίες με μεγάλα brands του τουρισμού και μεγάλες εταιρίες. 

www.travelgirl.gr

[email protected]

Instagram: MarkellaFessaSharaiha

https://www.facebook.com/markella.sharaiha 

https://www.facebook.com/travelgirl.gr

https://twitter.com/markellashar