UPDATE WHAT'S NEW

Η ανοιξιάτικη συλλογή Tezenis ήρθε και δεν θα περάσει με τίποτα απαρατήρητη


The Jennettes

26 Φεβρουαρίου 2021

Η ανοιξιάτικη συλλογή Tezenis ήρθε και δεν θα περάσει με τίποτα απαρατήρητη

Καθαρά φινιρίσματα, pop χρώματα και άνετα υφάσματα.
H συλλογή Tezenis Spring / Summer 2021 είναι αληθινά εκλεκτική.

Η άνοιξη είναι πάλι εδώ με μια παλέτα σορμπέ αποχρώσεων: ροζ, λιλά, φραουλί, μπεζ και γαλάζιο.

Η Tezenis παρουσιάζει αυτές τις λεπτές αποχρώσεις με ένα ζωηρό και δυναμικό twist.
Η βασική προσθήκη δαντέλας προσδίδει χαρακτήρα στη συλλογή εσωρούχων: Βralettes συνδυασμένα με Brazilian σλιπ, εφοδιασμένα με λάστιχα όπου αναγράφονται οι λέξεις LOVE ME, KISS ME, BACIAMI που μας φτιάχνουν τη διάθεση και χαρίζουν ένα νεανικό και σύγχρονο ύφος. Τα Degradé δαντελένια κορμάκια αποπνέουν ένα ψυχεδελικό εφέ.
Εκκεντρικότητα και print mania. Αγκαλιάζοντας πλήρως το street style, oι διχτυωτές υφές δημιουργούν τολμηρά και καινοτόμα looks. Από τα must-have prints της συλλογής, το zebra σίγουρα δεν θα περάσει απαρατήρητο.

Τα ποδηλατικά σορτς και τα see-through κορμάκια έρχονται σε pop χρώματα. Το Tούλι γίνεται glam και on-trend, χάρη και στη shiny υφή του: αυτά τα σύνολα είναι ultra-fitted και μπορούν να φορεθούν ακόμη και στις πιο super-hot θερμοκρασίες.

Το Athleisure συνδυάζει το sporty edgy ύφος με τα stylish σχέδια. Τrendy φούτερ και φόρμες που δεν τα βαριέσαι ποτέ, ενισχύονται με λεπτομέρειες όπως χρωματιστές πλευρικές ρίγες για επιπλέον δυναμικό χαρακτήρα. Τα βαμβακερά στυλ εγγυώνται maximum άνεση και πρακτικότητα.

jenny.gr

SUMMER FEVER

Η Teizenis Spring/Summer 2021 beachwear collection είναι ένα καλειδοσκόπιο με pop prints, μοτίβα λουλουδιών και ιριδίζοντα υφάσματα.

SPARKLE & SHINE

Ο καλοκαιρινός ήλιος και το παιχνίδι φωτός που παίζουν οι ακτίνες του, από την ανατολή μέχρι το ηλιοβασίλεμα, μας βάζουν σε summer mood και μας εμπνέουν. Μπικίνι με πούλιες ή sparkling υφές, προσελκύουν το φως δημιουργώντας λαμπερές επιφάνειες. Τα φυσικά χρώματα όπως αυτά της άμμου, το ροζ και το μπλε που αντανακλά τις αποχρώσεις του ουρανού, αποτελούν την ιδανική χρωματική παλέτα για ξεχωριστές εμφανίσεις.

jenny.gr

ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΟ POP

Σχέδια που προκαλούν το ενδιαφέρον όπως animal print, γεωμετρικές υφές και ζωηρές αποχρώσεις. Τα μαγιό Tezenis για την Άνοιξη / Καλοκαίρι 2021 κάνουν την πιο cool βουτιά. Σχεδιασμένα για «ανήσυχους» νέους, συνδυάζουν φωτεινά χρώματα με νέα prints για ένα καλοκαίρι γεμάτο εκκεντρότητα και fun.

SUMMER GARDEN

Τα micro και macro florals ζωντανεύουν σε μπικίνι και ολόσωμα δημιουργώντας μια εκλεπτυσμένη, ρετρό ατμόσφαιρα. Κομψά τριαντάφυλλα ή μεγάλα λιβάδια διάσπαρτα με βιολέτες, primroses και κυκλάμινα, πρωταγωνιστούν στην romantic chic αλλά και on-trend swimwear collection. Tέλος, αυτά τα σχέδια είναι διακοσμημένα με κομψές λεπτομέρειες, όπως φιόγκοι και βολάν.

 

TAGS