UPDATE WHAT'S NEW

DeuxMoi: To καλύτερο celeb gossip στο internet συμβαίνει σε ένα Instagram account


The Jennettes

16 Αυγούστου 2021

DeuxMoi: To καλύτερο celeb gossip στο internet συμβαίνει σε ένα Instagram account
DeuxMoi: To καλύτερο gossip στο Ιnternet είναι σε ένα Instagram account

Aς είμαστε ειλικρινείς το gossip είναι μία ένοχη απόλαυση που οι περισσότεροι έχουμε. Όμως το celebrity gossip είναι το αγαπημένο μας και το Instagram μας έχει βοηθήσει να μαθαίνουμε όλα τα τελευταία καυτά νέα του Brad Pitt, των Bennifer αλλά και της βασιλικής οικογένειας.

Αν λοιπόν είστε εθισμένοι ή απλά σας αρέσει να περνάτε την ώρα σας με λίγο (ή περισσότερο) gossip, δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε τον πιο δημοφιλή λογαριασμό στο Ιnstagram αυτήν τη στιγμή, που έχει μέσα τα πάντα για τους celebrities. Και, το πιο σημαντικό, όλα όσα δεν θα βρείτε πουθενά αλλού. 

Ο λογαριασμός ονομάζεται @deuxmoi και μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα κατάφερε να συγκεντρώσει 1 εκατομμύριο πιστούς ακολούθους, χάρη στις μοναδικές πληροφορίες που παρέχει καθημερινά γύρω από τον κόσμο των διασήμων. Στo feed του λογαριασμού μπορείτε να δείτε πολλά memes, αλλά στα stories κρύβονται όλα τα νέα της showbiz.

Το Deuxmoi ξεκίνησε το 2013, αλλά οι followers του έχουν σχεδόν διπλασιαστεί τους τελευταίους μήνες. Είναι διασκεδαστικό, ειδικά κατά τη διάρκεια της καραντίνας απέκτησε το μεγαλύτερο κοινό. Στα stories βλέπουμε όλα τα "επίκαιρα" ονόματα στην καθημερινότητα τους - από την Jennifer Lopez σε δείπνο με τον Ben Affleck μέχρι την Jessica Alba για ψώνια με τα παιδιά της.

Όλα είναι φρέσκα νέα και μάλιστα αυτό που έκανε τον λογαριασμό τόσο διάσημο είναι ότι κατάφερε να απομυθοποιήσει τους stars του Hollywood στα μάτια μας, καθώς δεν ασχολείται με τα εκάστοτε κόκκινα χαλιά, αλλά με τις απλές καθημερινές στιγμές τους.

Πώς λειτουργεί;

Όποιος θέλει στέλνει μηνύματα με φωτογραφίες των stars απευθείας στον λογαριασμό του Deuxmoi ή μέσω φόρμας υποβολής στον ιστότοπό του. Στη συνέχεια, η σελίδα Deuxmoi δημοσιεύει στα IG stories της όσα κρίνει ότι είναι (σχετικά) έγκυρα, ενώ δεν παραλείπει να διορθώσει όποιες ανακρίβειες προκύψουν. Εδώ, το gossip συμβαίνει σε πραγματικό χρόνο και το βλέπεις με τον ίδιο τρόπο που θα παρακολουθούσες τα stories κάποιου φίλου σου. Με τη διαφορά πως στο Deuxmoi, δεν θα μπορείς να ξεκολλήσεις!

Αν λοιπόν φέτος το καλοκαίρι, εκεί που χαλαρώνετε στην ξαπλώστρα σας, θέλετε να απολαύσετε γνήσιο gossip, με ένα follow στο Deuxmoi θα ενημερώνεστε για τα πάντα!

Δείτε ακόμη:

jenny.gr