VIDEO

H Renée Zellweger κέρδισε το Oscar για τον ρόλο της στη «Judy» και έκανε ιδιαίτερη μνεία στις γυναίκες συνυποψήφιές της


The Jennettes

10 Φεβρουαρίου 2020

H Renée Zellweger κέρδισε το Oscar για τον ρόλο της στη «Judy» και έκανε ιδιαίτερη μνεία στις γυναίκες συνυποψήφιές της

Ιδιαίτερη μνεία έκανε η Renée Zellweger στις γυναίκες συνοποψήφιές της, κατά τον ευχαριστήριο λόγο της, λαμβάνοντας το Όσκαρ για τον ρόλο της στην ταινία "Judy".

«Τη χρονιά που πέρασε, όλες οι συζητήσεις που έγιναν μεταξύ διαφορετικών πολιτισμών που γιόρτασαν την Judy Garland, είναι μια γλυκιά υπενθύμιση ότι οι ήρωές μας, μας ενώνουν. Τώρα, οι καλύτεροι από εμάς που μας εμπνέουν να βρούμε το καλύτερο στον εαυτό μας, μας ενώνουν - όταν κοιτάμε και συμφωνούμε για τους ήρωές μας. Και αυτό ήταν σημαντικό» είπε η Zellweger κατά την παραλαβή του χρυσού αγαλματίδιου και κατονόμασε μερικές προσωπικότητες που θεωρεί ότι μοιράζονται τις καλύτερες ιδιότητες της Garland, όπως η Serena Williams, η Selina και Harriet Tubman.  

«Όταν γιορτάζουμε τους ήρωές μας, θυμόμαστε ποιοι είμαστε και γινόμαστε μια ενότητα. Και όχι, η Judy Garland δεν κέρδισε Όσκαρ στην εποχή της. Είμαι σίγουρη ωστόσο, ότι αυτή η στιγμή είναι μια επέκταση του εορτασμού της κληρονομιάς της που ξεκίνησε στα γυρίσματα της ταινίας μας. Και αυτή η στιγμή αντιπροσωπεύει ότι η κληρονομιά, η μοναδικότητά της, η αποδοχή και γενναιοδωρία της μπορεί να διαχυθεί και σε άλλα καλλιτεχνικά επιτεύγματα. Judy Garland, είσαι αναμφίβολα μια από τις ηρωίδες μου μας ενώνουν και μας καθορίζουν. Και αυτό (το βραβείο) είναι σίγουρα για εσένα» συνέχισε η Zellweger.