VIDEO

Alec Baldwin και Jim Carrey μεταμφιέζονται σε Trump και Biden και παίρνουν θέση σε ένα debate που έγινε αμέσως viral


The Jennettes

5 Οκτωβρίου 2020

Alec Baldwin και Jim Carrey μεταμφιέζονται σε Trump και Biden και παίρνουν θέση σε ένα debate που έγινε αμέσως viral

Το βράδυ του Σαββάτου, το νέο επεισόδιο του SNL άνοιξε με το πρώτο debate μεταξύ Donald Trump και Joe Biden, τους οποίους υποδύθηκαν εκπληκτικά οι Alec Baldwin και Jim Carrey, αντίστοιχα.

Την προηγούμενη εβδομάδα, η σατιρική εκπομπή δεν άφησε φυσικά ασχολίαστο το debate, που ξεδιπλώθηκε ανάμεσα στους δύο υποψήφιους για την προεδρία των ΗΠΑ, το οποίο χαρακτηρίστηκε από μεγάλη ένταση και αιχμηρά σχόλια. Ο Alec Baldwin έκανε για ακόμη μία φορά και με μεγάλη επιτυχία, τον Trump ενώ ο Jim Carrey υποδύθηκε τον Biden, εντυπωσιάζοντας το κοινό. 

Από την αρχή του debate, δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στις δηλώσεις του Trump όλο αυτόν τον καιρό, για τη χρήση μάσκας, αλλά και για την επιμονή του να μη δημοσιοποιεί τα φορολογικά του στοιχεία. Το πιο χαρακτηριστικό και δυνατό σημείο της βραδιάς ήταν όταν ο Jim Carrey «πάγωσε» τον πρόεδρο των ΗΠΑ, πατώντας το pause στο τηλεκοντρόλ του και λέγοντας τα εξής:

«Πιστεύω στην επιστήμη και το κάρμα. Φανταστείτε η επιστήμη και το κάρμα να ένωναν τις δυνάμεις τους ώστε να μας στείλουν ένα μήνυμα για το πόσο επικίνδυνος μπορεί να γίνει αυτός ο ιός». Φυσικά, η δήλωση αυτή έγινε μετά την ανακοίνωση πως ο Donald Trump είναι θετικός στον κορωνοϊό. Ωστόσο, ο ίδιος στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Δεν λέω ότι θέλω να συμβεί, αλλά φανταστείτε να συνέβαινε».

Παρακάτω, μπορείτε να παρακολουθήσετε το απολαυστικό video. 

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: Instagram/ simonrosensez