VIDEO

Μια γυναίκα εξηγεί πώς δραπέτευσε από έναν serial killer, σε ένα συγκλονιστικό βίντεο


The Jennettes

7 Ιουλίου 2021

Μια γυναίκα εξηγεί πώς δραπέτευσε από έναν serial killer, σε ένα συγκλονιστικό βίντεο
Το 2002, η 15χρονη Kara Chamberlain έζησε το μεγαλύτερο φόβο ενός κοριτσιού, καθώς απήχθη υπό την απειλή όπλου, κρατήθηκε αιχμάλωτη για 18 ώρες, της δόθηκαν ναρκωτικά παρά τη θέλησή της και κακοποιήθηκε. Μετά τη διαφυγή της, η αστυνομία ανακάλυψε ότι ο απαγωγέας της είχε εμπλακεί στη δολοφονία τουλάχιστον τριών άλλων κοριτσιών στη Βιρτζίνια των ΗΠΑ.

Το 2002, η 15χρονη Kara Chamberlain έζησε το μεγαλύτερο φόβο ενός κοριτσιού, καθώς απήχθη υπό την απειλή όπλου, κρατήθηκε αιχμάλωτη για 18 ώρες, της δόθηκαν ναρκωτικά παρά τη θέλησή της και κακοποιήθηκε. Μετά τη διαφυγή της, η αστυνομία ανακάλυψε ότι ο απαγωγέας της είχε εμπλακεί στη δολοφονία τουλάχιστον άλλων τριών κοριτσιών στη Βιρτζίνια των ΗΠΑ.

Τώρα, μαμά δύο παιδιών και δημόσια ομιλήτρια με καριέρα στην επιβολή του νόμου, η Kara χρησιμοποιεί τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να πει την ιστορία της και να συμβουλέψει άλλους πώς να προσέχουν και πώς να κατανοήσουν το τραύμα. 

Τι συνέβη;

Το 2002, η Kara πότιζε μερικά φυτά στον κήπο της φίλης της στη Βιρτζίνια των ΗΠΑ, όταν ένας ξένος σταμάτησε με το αμάξι δίπλα της και ρώτησε αν ήθελε κάποια φυλλάδια για τους γονείς της. Ένα δευτερόλεπτο αργότερα, ο άντρας έβγαλε ένα όπλο και την ανάγκασε να μπει στο αυτοκίνητό του.

@kararobinsonchamberlain

Welcome new followers and murderinos. Here’s ##mystory ##mfm ##ssdgm ##storytime ##inspiration ##bethelight ##beyou ##believeinyou ##justkeepgoing ##fyp

♬ Inspiration - WavebeatsMusic

Η Kara απήχθη και υπέστη φρικτά επίπεδα σεξουαλικής κακοποίησης και βίας, πριν μπορέσει να δραπετεύσει. Ο απαγωγέας της ήταν ο Richard Evonitz, ο οποίος είχε ήδη δολοφονήσει τρία άτομα τη στιγμή που την έκλεψε. Μιλώντας στο BBC, η Kara, τώρα 34 ετών, μίλησε για τα βασανιστήριά της και το πώς μπόρεσε να ξεφύγει.

Είπε: «Πήγα στην κατάσταση με ένα σχέδιο να ξεφύγω. Τη στιγμή που το όπλο άγγιξε το πρόσωπό μου, ήξερα ότι δεν μπορώ να τον πολεμήσω, οπότε σκέφτηκα ποιο είναι το επόμενο καλύτερο πράγμα που μπορώ να κάνω;»

Η Kara αναγκάστηκε να μπει σε ένα πλαστικό δοχείο στο αυτοκίνητο του Evonitz και μεταφέρθηκε στο διαμέρισμά του, όπου της επιτέθηκε σεξουαλικά και της έδωσε ναρκωτικά.

Κρατήθηκε για 18 ώρες, προτού αρπάξει την ευκαιρία της να αποδράσει το επόμενο πρωί. Η Kara είπε ότι «κατάφερα να ξεφύγω το επόμενο πρωί ενώ κοιμόταν δίπλα μου, έλυσα τους καρπούς μου, "ξεγλίστρησα" από το κρεβάτι και βγήκα από την πόρτα. Έτρεξα σε ένα αυτοκίνητο που οδηγούσε εκεί κοντά».

«Έτρεξα μπροστά του με χειροπέδες να κρέμονται από τον καρπό μου. Είπα στους άντρες στο αυτοκίνητο ότι είχα απαχθεί και τους ζήτησα να με οδηγήσουν στην αστυνομία».

Αφού συνειδητοποίησε ότι η Kara είχε δραπετεύσει, ο Evonitz «έγινε καπνός» και μετά από λίγο καιρό αυτοκτόνησε περικυκλωμένος από την αστυνομία.

«Όταν η αστυνομία μπήκε στο διαμέρισμά του, στην πραγματικότητα ανακάλυψαν κάποια πράγματα που τους έκαναν να πιστέψουν ότι μπορεί να υπάρχει κάτι περισσότερο στην υπόθεση», εξήγησε η Kara. «Άρχισαν να ερευνούν και διαπίστωσαν ότι ήταν υπεύθυνος για τουλάχιστον τρεις δολοφονίες κοριτσιών στην πολιτεία της Βιρτζίνια».

@kararobinsonchamberlain

Reply to @jaidin26 ##qanda ##comments ##trauma ##traumatic ##somethingtraumaticthatchangedmylife ##mystory

♬ original sound - Kara Chamberlain

H Kara, μετά την καθοριστική και τραυματική εμπειρία που είχε, η οποία της άλλαξε τη ζωή, αποφάσισε να προσχωρήσει και η ίδια στο αστυνομικό σώμα, για να μπορέσει να βοηθήσει και άλλους σε αυτήν την κατάσταση. Επιπλέον, χρησιμοποιεί τη δύναμη των social media για να μοιραστεί αυτό που της συνέβη, να συμβουλέψει τις νεαρές γυναίκες και να βοηθήσει άλλους με το ίδιο τραύμα.

«Μισώ ότι η ευθύνη πέφτει πάνω μας για την προστασία του εαυτού μας, αλλά μέχρι να αλλάξει η κοινωνία, δυστυχώς έτσι είναι», είπε.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: Instagram

Δείτε ακόμη: Δυνατές φωτογραφίες που περιγράφουν τη γυναικεία κακοποίηση

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr