VIDEO

Κάντε ένα διάλειμμα και δείτε την Diana να σπάει ένα μπουκάλι στο κεφάλι του Καρόλου


Στεφανία Παπαδημητρίου

28 Σεπτεμβρίου 2021

Κάντε ένα διάλειμμα και δείτε την Diana να σπάει ένα μπουκάλι στο κεφάλι του Καρόλου

Όλοι λατρεύουμε το royal drama – παραδεχτείτε το, δεν είναι ντροπή. Και όταν σ’ αυτό εμπλέκονται η Diana και ο Κάρολος, τα πράγματα γίνονται ακόμη πιο ενδιαφέροντα.

Παρότι έχουμε δει μερικές τρυφερές στιγμές τους, γνωρίζουμε καλά πως η σχέση τους ήταν γεμάτη εντάσεις. Η αρχική τους ευτυχία, αν θα μπορούσαμε να τη χαρακτηρίσουμε έτσι, κράτησε ελάχιστα. 

Χάρη στα social media, τίποτα δεν μπορεί να χαθεί. Για παράδειγμα, η παραμυθένια τελετή του γάμου τους που καθήλωσε εκατομμύρια ανθρώπους μπροστά από τις τηλεοράσεις τους. Ή η φορά που η Diana έσπασε ένα γυάλινο μπουκάλι στο κεφάλι του.

Ναι, φαίνεται βίαιο και τρομακτικό. Γιατί, άλλωστε, να πετούσε κανείς ένα μπουκάλι στο κεφάλι του μέλλοντα Βασιλιά της Αγγλίας; Ή οποιουδήποτε άλλου. Αλλά δεν είναι αυτό που φαντάζεστε.

Το ζευγάρι βρισκόταν στην πρεμιέρα του James Bond. Η Lady Di θεώρησε έξυπνη ιδέα να κάνει ότι σπάει ένα ψεύτικο μπουκάλι στο κεφάλι του αγαπημένου του – όπως ακριβώς συνέβη στους κασκαντέρ της ταινίας. Πίσω από την κίνηση, μάλιστα, βρισκόταν ο ηθοποιός Jeroen Krabbé, ο οποίος στεκόταν ανάμεσά τους και την προέτρεψε να το κάνει.

Κι ενώ όλοι γέλασαν, φάνηκε πως ο Κάρολος δεν το πήρε όσο ελαφριά θα ήθελε να δείξει. Ίσως όχι άδικα. 

Δείτε ακόμη: Οι 6 πιο αμήχανες στιγμές των royals

jenny.gr