VIDEO

Μπορεί το πάθος να πάρει μορφή;


JTeam

27 Ιουλίου 2022

Μπορεί το πάθος να πάρει μορφή;
6 artisans εμπνέονται από τον Don Julio Gonzalez με καμβά την ομορφιά της Μυκόνου

Τι σχέση μπορεί να έχει μία tequila, ο ιδρυτής της, 6 καλλιτέχνες και η Μύκονος; Όλα τα παραπάνω τα ενώνει μία κοινή λέξη. Το πάθος.

Η ιστορία της εκλεκτής tequila Don Julio είναι συνυφασμένη με τον ιδρυτή της, τον Don Julio González ο οποίος κύριο χαρακτηριστικό είχε στη ζωή του το πάθος. Πάθος για ό,τι δημιουργούσε. Παρόλο που η φήμη της tequila μεγάλωνε και άρχισε να ταξιδεύει ανα τόν κόσμο, ο Don Julio González παρέμεινε πιστός στην κοινότητα που έκανε το πάθος του πραγματικότητα. Συνέχισε να μένει στην πατρίδα του, στο Jalisco, ίδρυσε ένα αποστακτήριο, όπου οι επόμενες γενιές θα εργάζονταν με πάθος για την ποιότητα και τη δεξιοτεχνία, αναβιώνοντας το πάθος ενός ανθρώπου που έφερε την επανάσταση στην tequila για πάντα. Άλλωστε η tequila Don Julio είναι η επιλογή για όσους τους οδηγεί το πάθος, η αφοσίωση και η αληθινή αγάπη σε όλους τους δρόμους τους.

Και όπως το πάθος δεν μπορεί να έχει όρια έτσι και η Don Julio μπορεί να συνοδεύσει από τις γαστρονομικές στιγμές, έως τις στιγμές διασκέδασης σε πιο upbeat ρυθμούς.

Από αυτό ακριβώς το Πάθος, 6 artisans ο Παΐσιος Μεντεσίδης - Jewel Manufacturer, η Ιάνθη Μιχαλάκη – Μαρία Αλαφούζου, Bakers of Kora, ο Κρίτων Πουλής, Chef Patisserie of Bon Bon Fait Maison, η Μελίνα Κόαν, Painter και η Δήμητρα Γρίβα, Potterist & Concrete Artist βρέθηκαν στην Μύκονο και εμπνεύστηκαν από τις γραμμές, την γη, την αλμύρα, το απέραντο γαλάζιο, τους ανθρώπους.

Οι 6 αυτοί μοναδικοί δημιουργοί «γράφουν» εικόνες, γεννούν συναισθήματα, που η κυκλαδίτικη γη απλόχερα τους δίνει και δημιουργούν με πάθος. Όπως εκείνος με μόνη δύναμή του το μεγάλο πάθος και όραμά του να φέρει την επανάσταση στην tequila, δεν έκανε καμία υποχώρηση στην ποιότητα, έτσι και οι 6 σύγχρονοι artisans βρήκαν το δικό τους πάθος στο νησί, εμπνεύστηκαν και μας έδωσαν πίσω στην πόλη (και όχι μόνο) εκλεκτά κοσμήματα, μοναδικό άρτο, επιδόρπια με Don Julio reposado, πίνακες και κεραμικά.

Τι είναι όμως γι’ αυτούς το Πάθος;

Jenny.Gr

Παΐσιος Μεντεσίδης, Jewel Manufacturer

Το δικό μου πάθος είναι οι Άγριες Υφές, οι Ακανόνιστες γραμμές, τα Σημάδια του χρόνου.

Jenny.Gr

Ιάνθη Μιχαλάκη – Μαρία Αλαφούζου, Bakers of Kora

Το δικό μας πάθος είναι τα Τοπικά Βότανα, ο Αέρας και ο Ήλιος, το Έδαφος και η Γη.

Jenny.Gr

Κρίτων Πουλής, Chef Patisserie of Bon Bon Fait Maison

Το δικό μου πάθος είναι η Κυκλαδίτικη Αρχιτεκτονική, η Αλμύρα, ο Κοσμοπολίτικος χαρακτήρας.

Jenny.Gr

Μελίνα Κόαν, Painter

Το δικό μου πάθος είναι το Απέραντο Γαλάζιο, η Αύρα του Νησιού, η Φύση.

Jenny.Gr

Δήμητρα Γρίβα, Potterist & Concrete Artist

Το δικό μου πάθος είναι οι Καμπυλότητες, η Αυθεντικότητα, οι Άνθρωποι.

Jenny.Gr
Jenny.Gr
Jenny.Gr

Salud σε αυτούς και σε όσους ζουν την ζωή με πάθος

Pathos. Crafted with Devotion. #tasteofdevotion

Jenny.Gr

Jenny.Gr