WELL BEING

Ηοt girl walks: H νέα τάση των social που ενισχύει ψυχική και σωματική υγεία


JTeam

23 Αυγούστου 2022

Ηοt girl walks: H νέα τάση των social που ενισχύει ψυχική και σωματική υγεία
@jourdansloane
Στις ΗΠΑ οι βόλτες για περπάτημα έχουν ανέβει level

Ανοίγεις τα social και βλέπεις γυναίκες και κορίτσια με τα πιο hot αθλητικά outfits, να φορούν τα AirPods ακούγοντας διάφορα podcasts αυτοβελτίωσης και επιχειρηματικότητας και φυσικά, να έχουν το αγαπημένο τους smoothie ή flavored water στο χέρι. Kαι κάπως έτσι, η τάση αυτή έχει κατακλύσει το διαδίκτυο και έχει αγαπηθεί από το νεανικό κοινό και όχι άδικα. Πέρα από το γεγονός πως εκπέμπει έναν χαρακτήρα δυναμικό, είναι το καλύτερο δώρο που μπορείς να σου κάνεις αφού τα οφέλη του περπατήματος είναι αμέτρητα.

Όπως δηλώνει ο Dr. Trotta από την Mayo Clinic, το περπάτημα βελτιώνει από την ρύθμιση της ινσουλίνης στο αίμα μέχρι και την ψυχική κατάσταση στην οποία βρίσκεται κάποιος. Πόσο μάλλον όταν ακούς και τα αγαπημένα σου podcasts. Είναι η ιδανική συντροφιά στον ελεύθερο χρόνο σου, αφού προσφέρουν γνώση, ιδέες αλλά και συμβουλές για καλύτερη ποιότητα ζωής.

Ηot girl walks και ψυχική υγεία

Το να πάρεις στα σοβαρά το περπάτημά σου, έχει οφέλη και στην αυτοπεποίθησή σου, ενώ ακόμη αποτελεί μια ιδανική τακτική για self care. Μια ώρα στην οποία μπορείς να αφοσιωθείς στον εαυτό σου και να του παρέχεις όλη τη θετική ενέργεια που έχει ανάγκη, σωματικά και ψυχικά.

Είναι επίσης γεγονός πως το περπάτημα μπορεί να μειώσει στρες, κατάθλιψη, ακόμη και να βελτιώσει την ποιότητα του ύπνου και της μνήμης σου. Και αν αυτά δεν είναι ήδη αρκετά για να εντάξεις το περπάτημα στην καθημερινότητά σου, τότε οι παρακάτω δημοσιεύσεις θα σου προσφέρουν την απαραίτητη έμπνευση:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.