WELL BEING

Yoga, Meditation & Hiking Retreat με την Άννα Ζώρζου, στο νέο Selina Kaminos Evia.


JTeam

2 Φεβρουαρίου 2023

Yoga, Meditation & Hiking Retreat με την Άννα Ζώρζου, στο νέο Selina Kaminos Evia.
Φύση, άσκηση και χαλάρωση σε έναν ιδιαίτερο προορισμό ανάμεσα στο δάσος και τη θάλασσα, από τη 1 έως τις 5 Απριλίου. Κλείστε τη θέση σας σε αυτή τη μοναδική εμπειρία στη φύση

Η Selina, η ταχύτερα αναπτυσσόμενη πλατφόρμα φιλοξενίας και βιωματικών εμπειριών ανά τον κόσμο, παρουσιάζει μια μοναδική εμπειρία στο νέο της προορισμό στη Λίμνη Ευβοίας, αλλάζοντας τον παραδοσιακό τρόπο ταξιδιού και διαμονής.

Δίπλα στη θάλασσα και μέσα στο δάσος, το νέο Selina Kaminos Evia σας προσκαλεί σε ένα μοναδικό retreat μέσα στη φύση, για να φροντίσετε το μυαλό, το σώμα και την ψυχή σας, με τη διακεκριμένη yoga instructor & senior trainer, Άννα Ζώρζου.

Jenny.Gr

Το Yoga, Meditation & Hiking Retreat στο Selina Kaminos Evia θα σας προσφέρει την ευκαιρία να βυθιστείτε στην αγνή ομορφιά και τη φυσικότητα του νησιού, με sessions yoga και διαλογισμού, πεζοπορίες και εκδρομές σε μερικές από τις πιο μαγευτικές τοποθεσίες της Εύβοιας, γραφικές περιπλανήσεις, σύνδεση με τη φύση, αλλά και προσωπικό χρόνο για χαλάρωση.

Σκοπός του retreat είναι να αφεθούν οι συμμετέχοντες στην ηρεμία και την “καθοδήγηση” της φύσης, να συνδεθούν με το φυσικό τοπίο που παραμένει ανέγγιχτο από τον μαζικό τουρισμό και, με το πέρασμα των ημερών, και να αναζητήσουν την εσωτερική ηρεμία και ομορφιά.

Οι θέσεις είναι περιορισμένες και μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή εδώ.

Περισσότερα για την Άννα Ζώρζου, εδώ.

Jenny.Gr

To ολοκαίνουργιο Selina Kaminos Evia προσκαλεί τους επισκέπτες να νιώσουν “active, creative & inspired”, σε ένα σημείο ιδιαίτερης ομορφιάς στη Λίμνη Ευβοίας, που συνδυάζει βουνό και θάλασσα, σε ένα μοναδικό κατάλυμα. Το νέο Selina προσφέρει πολλούς διαφορετικούς εσωτερικούς & εξωτερικούς χώρους με χαρακτήρα για ταξιδιωτικές αποδράσεις, χαλάρωση και επαφή με τη φύση, retreats & wellness sessions, creative activities, τοπικές εμπειρίες, remote working με μοναδική θέα και ξεχωριστά events.

Jenny.Gr
Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.