WELL BEING

5 συμβουλές για να εκμεταλλευτείς σωστά ό,τι απέμεινε από το 2023


JTeam

1 Σεπτεμβρίου 2023

5 συμβουλές για να εκμεταλλευτείς σωστά ό,τι απέμεινε από το 2023
Χωρίς να θέλουμε να σε αγχώσουμε, απομένουν περίπου 4 μήνες για το τέλος του 2023

Είτε το έχεις καταλάβει, είτε όχι, το 2023 σε λίγο καιρό θα αποτελεί παρελθόν. Σε 3 μήνες περίπου θα έχουν αρχίσει οι ευχές για τα «Καλά Χριστούγεννα», και έπειτα θα βρεθείς να ξυπνάς στο 2024. Και κάπως έτσι, έχοντας μόλις κλείσει τον Αύγουστο, είναι η στιγμή να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε, γι΄αυτούς του υπόλοιπους και λίγους μήνες που απομένουν για το 2023. Πως μπορούμε άραγε να εκμεταλλευτούμε σωστά τη νέα σεζόν; Αλλά και πως θα εξελιχθούμε λίγο πριν υποδεχτούμε ένα ακόμη νέο έτος;

Κάνε εγγραφή σε ένα νέο σεμινάριο

Είτε αυτό είναι πρώτες βοήθειες, είτε είναι μια νέα ξένη γλώσσα, είτε αυτό είναι κάποιο σεμινάριο σχετικά με το επάγγελμα που έχεις ακολουθήσει, είτε απλά μπορείς να δοκιμάσεις για ένα μεταπτυχιακό ή για ένα δεύτερο πτυχίο. Η γνώση και η εκπαίδευση έχουν μόνο θετικά να σου προσφέρουν και το σίγουρο είναι πως θα νιώθεις ικανοποιημένος από τις επιλογές σου.

Ξεκαθάρισε τον χώρο σου

Το να καθαρίσουμε ντουλάπες, συρτάρια, μπαούλα, γραφεία και οτιδήποτε έχει ο καθένας σπίτι του, είναι καθοριστικό για μια ανανεωμένη σεζόν. Δώσε σημασία στον χώρο που σε περιβάλλει, και όσο πιο οργανωμένο και καθαρό είναι το δωμάτιο και το σπίτι σου, τόσο λιγότερο χρόνο θα χάνεις στην καθημερινότητα σου, αλλά και θα λειτουργείς καλύτερα.

Jenny.Gr


Εξέλιξε τον κοινωνικό σου κύκλο

Το καταλαβαίνω πως μπορεί να είσαι εσωστρεφής ή πως μπορεί να σε έχουν κουράσει οι κοινωνικές επαφές, και να θες την ησυχία σου. Αυτό που πρέπει να θυμάσαι όμως, είναι πως μέσα από τις ανθρώπινες σχέσεις εξελισσόμαστε και γινόμαστε καλύτεροι. Το πιθανότερο είναι οι νέες κοινωνικές επαφές σου να σε ανανεώσουν, αλλά και να σε ενθουσιάσουν.

Κλείσε ακόμη ένα ταξίδι

Σε αυτή τη ζωή είναι όλα θέμα οργάνωσης, και είναι προτιμότερο να κάνεις μια καλύτερη οικονομική διαχείριση και να καταφέρεις να πας ένα ακόμη ταξίδι, παρά να το αφήσεις στην τύχη του. Μπες τσέκαρε εισιτήρια, βρες επιλογές που σε καλύπτουν και μη διστάσεις να φύγεις έστω και πολύ λίγες ημέρες. Οι εμπειρίες και οι αναμνήσεις είναι που θα μείνουν από το 2023.

Jenny.Gr


Βάλε (όντως) πιο υγιεινές συνήθειες στην καθημερινότητα σου

Το hype για μια πιο υγιεινή ζωή είναι μεγάλο και όχι άδικα. Μόλις κάνεις τρόπο ζωής σου, τον καλό και ποιοτικό ύπνο, την προπόνηση και τις πιο υγιεινές τροφές, θα καταλάβεις πόσο καλύτερα μπορείς να λειτουργείς σε κάθε πτυχή της ζωής σου. Είναι πολύ απλό να ξαπλώνεις λίγο νωρίτερα, να βάζεις προτεραιότητα την ξεκούραση σου, και να προσέχεις λίγο περισσότερο τι τρως ή να ξεκινήσεις μια χαλαρή προπόνηση. Ο οργανισμός θα σου το ανταποδώσει, τόσο με καλύτερη διάθεση, όσο και με περισσότερη ενέργεια.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.