WELL BEING

To μέρος του σώματος που πρέπει να πλένεις συχνότερα, σύμφωνα με δερματολόγο


JTeam

12 Οκτωβρίου 2023

To μέρος του σώματος που πρέπει να πλένεις συχνότερα, σύμφωνα με δερματολόγο
Όχι, δεν είναι τα χέρια σου

Μία δερματολόγος έγινε viral στο TikTok, επειδή είπε στον κόσμο ποια μέρη του σώματος πρέπει να πλένουμε συχνότερα. Το βίντεο έχει πάνω από 3 εκατομμύρια προβολές κι εκείνη λέει κάτι που δεν περίμενες.

Το μέρος που πρέπει να πλένεις συχνότερα, είναι τα αυτιά σου. Δεν είναι αστείο, είναι 100% σοβαρό και η Λίντσεϊ Ζαμπρίτσκι, όπως ονομάζεται, εξηγεί ότι μυρίζει, όταν δεν του δίνεις την απαραίτητη προσοχή. Μάλιστα, σε περίπτωση που το αγνοείς τις μέρες που κάνεις μπάνιο, το εξωτερικό τους μπορεί να αρχίσει να ξεφλουδίζει και να αποκτήσεις ξηροδερμία.

Σειρά έχει ο αφαλός, ο οποίος μαζεύει ιδρώτα και βακτήρια. Τελευταία είναι τα νύχια, για τα οποία πρέπει να έχεις ειδικό βουρτσάκι – αλλιώς, είναι πανεύκολο να γεμίσουν μύκητες. Δεν είναι και ό,τι πιο ευχάριστο.

Δες και το βίντεο, αν είσαι άπιστος Θωμάς. Μετά, πήγαινε καθάρισε τα αυτιά σου.

@dermguru Think twice next time you take a shower #showertok #skintips #hygienetips #dermguru #staph #mrsa #skininfection #folliculitis #dermexplains#greenscreen ♬ Quirky - Oleg Kirilkov

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.