WELL BEING

Θέλεις να τα προλάβεις όλα; Το Μακεδονικό Ταχίνι είναι το superfood που χρειάζεσαι


JTeam

11 Απριλίου 2024

Θέλεις να τα προλάβεις όλα; Το Μακεδονικό Ταχίνι είναι το superfood που χρειάζεσαι
Το υπέρ στην υπερτροφή σου

Πάρε ένα λεπτό και σκέψου αυτό το (όχι και τόσο υποθετικό) σενάριο. Είδες TikToks πριν κοιμηθείς και ο αλγόριθμος σε οδήγησε στην *hot girl* πλευρά του. Εμπνεύστηκες και αποφάσισες ότι ήρθε η στιγμή να σε φροντίσεις, μέσα και έξω. Να δώσεις στον εαυτό σου την προσοχή που χρειάζεται, γιατί η καθημερινότητά σου είναι απαιτητική κι εσύ δεν πρόκειται να μην προσπαθήσεις να τα προλάβεις όλα. Θέλεις να είσαι τέλεια στη δουλειά, να κάνεις τη γυμναστική σου, να έχεις και ζωή κάποια στιγμή για να δεις τους ανθρώπους σου - και να έχεις ενέργεια για όλα αυτά.

Ξυπνάς το επόμενο πρωί και δεν έχεις ξεχάσει όσα σκεφτόσουν μερικές ώρες πριν. Φτιάχνεις καφέ κοιτώντας το άπειρο, σκεπτική για όσα σε περιμένουν στο γραφείο, και ετοιμάζεις πρωινό, για να μπορέσεις να αντεπεξέλθεις. Χρειάζεσαι κάτι που θα σε «κρατήσει» και θα είναι super θρεπτικό, οπότε επιλέγεις Μακεδονικό Ταχίνι, χωρίς δεύτερη σκέψη. Είναι γευστικό, είναι superfood και σε γεμίζει ενέργεια. Το παίρνεις και μαζί στο γραφείο - ξέρεις, για τις φορές που θέλεις κάτι γρήγορο και σκέφτεσαι τι ωραία που θα ήταν να είχες ένα γλυκάκι (το Μακεδονικό Ταχίνι έρχεται σε 12 τέλειες γεύσεις, όπως με μέλι, με ρόδι & cranberries ή με κακάο, οπότε απευθείας γίνεται το τέλειο υγιεινό σνακ, που μπορείς να απολαύσεις κατευθείαν από το βάζο, με ένα κουταλάκι).

Jenny.Gr

Και αυτό δεν είναι υπερβολή. Είναι υπερτροφή. Το Μακεδονικό Ταχίνι είναι πλούσιο σε πολύτιμα θρεπτικά ιχνοστοιχεία και βιταμίνες, όπως ασβέστιο, σίδηρο, κάλιο, φώσφορο, σελήνιο, μαγνήσιο, πρωτεΐνες, ψευδάργυρο και φυτικές ίνες.

Jenny.Gr

Έχοντας φάει σωστά και ισορροπημένα μέσα στην ημέρα σου, είσαι έτοιμη για απογευματινή γυμναστική - εντάξει, φεύγοντας από το γραφείο ψάχνεις δικαιολογίες για να την αποφύγεις, αλλά γνωρίζεις καλά ότι και σου αρέσει να γυμνάζεσαι, και θα το απολαύσεις. Βάζεις λίγο Μακεδονικό Ταχίνι με μέλι σε μία φρυγανιά, παίρνεις τα πράγματα σου και πηγαίνεις για προπόνηση. Είπαμε, έχεις αποφασίσει ότι θα σε φροντίσεις και θα μπεις στην *hot girl era* σου.

Jenny.Gr

Αν έχεις όρεξη, βγαίνεις και το βράδυ -γιατί ενέργεια θα έχεις σίγουρα.

Το καλύτερο είναι πως δεν υπάρχει κανένας λόγος να περιορίζεσαι και μπορείς να χρησιμοποιήσεις το Μακεδονικό Ταχίνι σε συνταγές, για να «παίξεις» λίγο με τη διατροφή σου. Από κέικ και υγιεινές μπάρες, μέχρι σαλάτες, dips και κυρίως γεύματα, το δοκιμάζεις με κάθε τρόπο.

Θέλεις να τα προλάβεις όλα και, με τον σωστό σύμμαχο, σίγουρα θα το καταφέρεις.

Αν θέλεις να μάθεις αναλυτικά όλη τη διαδικασία με την οποία παράγεται το Μακεδονικό Ταχίνι, να γνωρίσεις όλες του τις γεύσεις, αλλά και να εμπνευστείς με γλυκές και αλμυρές συνταγές, δεν έχεις παρά να επισκεφθείς το ανανεωμένο site makedonikotahini.gr και κάνε το Μακεδονικό Ταχίνι το «υπέρ» στην υπερτροφή σου!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.