WELL BEING

Τεστ οπτικής ψευδαίσθησης: Λειτουργείς με τη λογική ή το αίσθημα; Η απάντηση σε 1'


JTeam

14 Ιουνίου 2024

Τεστ οπτικής ψευδαίσθησης: Λειτουργείς με τη λογική ή το αίσθημα; Η απάντηση σε 1'
Unsplash
Αυτό το τεστ οπτικής ψευδαίσθησης ισχυρίζεται πως αυτό που βλέπεις πρώτο, αποκαλύπτει πολλά για την προσωπικότητά σου

Τα τεστ οπτικής ψευδαίσθησης χρησιμοποιούν παραπλανητικές εικόνες, προκειμένου να σε βάλουν στη διαδικασία να εστιάσεις σε κάποιο στοιχείο του σκίτσου, το οποίο αποκαλύπτει κρυφές ή άγνωστες πτυχές του χαρακτήρα σου. Μία και μόνο απάντηση αρκεί για να σου παρέχει πληροφορίες για τις υποσυνείδητες πληροφορίες, τους φόβους και τις αξίες σου.

Παρακάτω, λοιπόν, θα συναντήσεις μία εικόνα. Παρατήρησέ τη προσεκτικά για μερικά δευτερόλεπτα και ανέφερε ποιο ζώο είναι αυτό που εντόπισες πρώτο με τα μάτια σου. Η κάθε απάντηση υποδηλώνει κάτι διαφορετικό για την προσωπικότητά σου.

Αλήθεια, έχεις αναρωτηθεί ποτέ, ποια πλευρά του εγκεφάλου σου «κρατάει» τα ηνία; Μέσα από αυτό το τεστ, θα μάθεις ποιο ημισφαίριο του εγκεφάλου σου κυριαρχεί και συνεπώς τι σημαίνει αυτό για τον χαρακτήρα σου. Πώς ερμηνεύεις όσα σου συμβαίνουν σε αυτή τη ζωή; Πράττεις με βάση τη λογική ή είσαι πιο ανοιχτός τύπος και λειτουργείς με το αίσθημα;

Τεστ οπτικής ψευδαίσθησης

1.Σκίουρος

Jenny.Gr

Αν το πρώτο πράγμα που εντόπισες στην εικόνα είναι ένας σκίουρος, τότε συγχαρητήρια το αριστερό ημισφαίριο του εγκεφάλου σου είναι αυτό που κυριαρχεί. Ως εκ τούτο, έχεις πολλές δεξιότητες και προσεγγίζεις όλες τις καταστάσεις με βάση την κοινή λογική, γεγονός που σε προστατεύει από ενδεχόμενα λάθη. Τα άτομα με ισχυρό αριστερό ημισφαίριο είναι ικανά να διαχειρίζονται ευκολότερα πολύπλοκα θέματα, να λαμβάνουν σωστότερα σημαντικές αποφάσεις και να έχουν κριτική σκέψη. Εστιάζουν στις λεπτομέρειες και είναι πολύ οργανωτικοί, ώστε να μην τους ξεφεύγει ποτέ τίποτα. Αυτό λειτουργεί υπέρ τους τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

2.Πάπια

Jenny.Gr

Αν, πάλι, το πρώτο ζώο που είδες είναι η πάπια, αυτό σημαίνει πως το δεξί ημισφαίριο του εγκεφάλου σου υπερτερεί. Έχεις μια καλλιτεχνική αίσθηση, είσαι ένα βαθιά δημιουργικό άτομο και δεν σταματάς ποτέ να έχεις έξυπνες ιδέες. Βλέπεις τον κόσμο με μια αισιόδοξη ματιά, γεμάτο χρώματα και σχεδιάζεις το κάθε βήμα σου, σύμφωνα με το feeling της στιγμής. Η λογική δεν έχει κυρίαρχη θέση στη ζωή σου. Για την ακρίβεια, σπάνια κινείσαι βάση αυτής. Είσαι παιδί της τέχνης και αφήνεσαι στα συναισθήματά σου. Η δημιουργική φύση σου αποτελεί ένα θεμελιώδες μέρος του τρόπου με τον οποίο αλληλεπιδράς με τον κόσμο γύρω σου.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.