WELL BEING

Η μέθοδος 3-6-9 είναι ο τρόπος για να πετύχεις τους στόχους σου. Και λειτουργεί πραγματικά


JTeam

15 Οκτωβρίου 2024

μέθοδος 3-6-9
Unsplash/ Klara Kulikova
Πώς να εξασκήσεις τη μέθοδο 3-6-9;

Στην εποχή του «lucky girl syndrome» και του «future you journaling» το να κάνουμε manifest για ό,τι ονειρευόμαστε και για κάθε στόχο μας, είναι κάτι περισσότερο από μέινστριμ. Ωστόσο, με αμέτρητες μεθόδους να κυκλοφορούν γύρω μας, είναι απίστευτα δύσκολο να γνωρίζουμε τι είναι αυτό που πραγματικά λειτουργεί για εμάς. Φαίνεται, όμως, πώς για ακόμα μία φορά το TikTok μίλησε: Η μέθοδος 3-6-9 είναι όσα ψάχνουμε.

Εάν κάνεις μια γρήγορη αναζήτηση, θα δεις πως η συγκεκριμένη μέθοδος συγκεντρώνει περισσότερες από 300 εκατομμύρια προβολές στο TikTok, με πολλούς χρήστες να σημειώνουν πώς δεν θα μπορούσε να είναι πιο απλή. Λοιπόν, η παραπάνω πρακτική συνδυάζει το journaling με την αριθμολογία και απαιτεί το να γράφεις τον στόχο σου (ή τους στόχους σου) τρεις φορές το πρωί, έξι φορές το απόγευμα και εννέα φορές το βράδυ πριν κοιμηθείς.

@unfilteredexperience 3 6 9 method of manifesting #369method #369manifestation #manifestingjournal #manifestationmethod ♬ original sound - Unfiltered Experience Podcast

Βασίζεται στη «Θεωρία 369» του εφευρέτη και φυσικού Νίκολα Τέσλα, ο οποίος πίστευε ότι το τρία, το έξι και το εννέα είναι το τρίπτυχο της ενέργειας, της συχνότητας και της δόνησης, επομένως το «κλειδί» για μια άλλη διάσταση. Στην αριθμολογία, ο αριθμός τρία αντιπροσωπεύει τη σύνδεσή μας με όλα όσα υπάρχουν, το έξι αντιπροσωπεύει την αληθινή μας δύναμη ως δημιουργούς και το εννέα αντιπροσωπεύει μια ολοκλήρωση ή αναγέννηση. Ωστόσο, εκτός από την αριθμολογία, η επανειλημμένη εστίαση στον στόχο μας κατά τη διάρκεια της ημέρας μπορεί να είναι πολύ πιο αποτελεσματική από το να γράφουμε μία φορά τη μέρα τον στόχο μας. Όπως κάθε συνήθεια, η συνέπεια είναι βασική. Όσο περισσότερο παραμένουμε συνδεδεμένοι με τον στόχο μας, τόσο πιο πιθανό είναι η νοοτροπία και η δράση μας να ευθυγραμμιστούν για να μας οδηγήσουν σε αυτόν τον στόχο.

Πώς να εξασκήσεις τη μέθοδο 3-6-9;

@itsjonwhite How to use 369 method to manifest anything you want #369method #369manifestation #manifestationmethod #manifestation #manifestationtips #manifestationcoach #howtomanifest #spiritualtiktok #nikolatesla #369 #manifestationtechniques ♬ Magic (Instrumental) - Jon Worthy

Πρώτα, χρειάζεται να καθορίσεις ακριβώς αυτό που θέλεις να πετύχεις και να το εκδηλώσεις, σαν να είναι η αλήθεια, η πραγματικότητα. Στη συνέχεια, πάρε ένα στυλό και ένα χαρτί και γράψε μία ή δύο προτάσεις για τον στόχο, σαν να τον βιώνεις σε ενεστώτα. Καθώς γράφεις την πρόθεση, αξιοποίησε το όραμα και την αίσθηση ότι ήδη έχεις αυτό που θέλεις.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.