WELL BEING FITNESS

Πως θα ξεπεράσετε “φοβίες” του γυμναστηρίου


14 Ιουνίου 2013

Πολλές φορές η εγγραφή σε ένα νέο γυμναστήριο σας αγχώνει.

Δεν είναι λίγες οι κοπέλες που αγχώνονται ότι στο νέο γυμναστήριο τα βλέμματα όλων θα είναι επάνω τους. Η αμηχανία στις πρώτες επισκέψεις σας μέχρι να γνωρίσετε κόσμο είναι έντονη. Δείτε κάποια από τα άγχη που αντιμετωπίζετε και την λύση τους.

Δεν ξέρετε πως λειτουργούν τα μηχανήματα: Είναι ένας φόβος των αρχάριων κυρίως. Ρωτήστε το γυμναστή σας και ζητήστε του να σας δείξει την άσκηση πριν την κάνετε εσείς. Μπορείτε να του ζητήσετε να σας βοηθήσει κατά την ώρα που κάνετε την άσκηση. Είναι μέρος της δουλειάς του.

Ο φόβος ότι δεν θα αντέξετε: Σε γυμναστήριο είστε δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεστε αν δεν καταφέρετε να τελειώσετε την άσκηση. Μην παραδειγματίζεστε από τους γύρω σας και μην αγχώνεστε. Αν δείτε ότι δεν αντέχετε να ολοκληρώσετε το πρόγραμμα των ασκήσεων ζητήστε πιο εύκολο πρόγραμμα από το γυμναστή σας.

Ομαδικά αθλήματα: Καλό θα είναι να κοινωνικοποιηθείτε. Μπείτε σε μία συζήτηση, ρωτήστε να μάθετε από τις κοπέλες που είναι πιο παλιές από εσάς. Αφεθείτε ελεύθερες και μην αγχώνεστε αν δεν τηρείτε κατά γράμμα ό,τι κάνει η γυμνάστρια. Προσπαθήστε μέχρι εκεί που αντέχουν τα όρια σας.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.