WELL BEING FITNESS

Χάστε πόντους στην κοιλιά με το τρέξιμο


21 Ιανουαρίου 2014

Φυσικά χρειάζεται να ακολουθείτε και σωστή διατροφή.

Αν συνδυάσετε άσκηση και υγιεινή διατροφή μπορείτε εύκολα να χάσετε πόντους στην κοιλιά. Προσθέστε στη διατροφή σας τρόφιμα που καταπολεμούν το λίπος της κοιλιάς σας, πίνετε νερό και μην ξεχνάτε τη γυμναστική. Αν είστε fan του τρεξίματος δείτε τι μπορείτε να κάνετε για να δείτε άμεσα αποτελέσματα.

Ενεργοποιήστε το ρυθμό σας: Για να ενεργοποιήσετε το μεταβολισμό σας και να μειώσετε το λίπος της κοιλιάς θα πρέπει να αλλάζετε το ρυθμό τρεξίματος. Εναλλάσσετε ανά περιόδους την ταχύτητα αλλά και το στιλ που τρέχετε, φτάνοντας ανά διαστήματα στο μέγιστο επιτρεπτό όριο.

Την επομένη φορά προσπαθήστε περισσότερο: Το κλειδί για να αποκτήσετε επίπεδη κοιλιά είναι να μειωθεί το συνολικό σωματικό λίπος και ένας τρόπος για να γίνει αυτό είναι να κάψετε θερμίδες. Επιμηκύνετε την προπόνησή σας κάθε φορά που γυμνάζεστε. Κάθε φορά θα δείτε ότι θα αντέχετε λίγο παραπάνω.

Ψηλά γόνατα: Θα πρέπει να δουλέψετε σκληρά για να μειώσετε το συνολικό βάρος του σώματος σας και να αδυνατίσετε στην κοιλιά σας. Κάντε ανά διαστήματα του ενός λεπτού τρέξιμο με ψηλά γόνατα . Επικεντρωθείτε στην κοιλιά σας, κρατώντας την σφιχτή.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.