WELL BEING FITNESS

Δύο μοντέλα μοιράζονται τα μυστικά της διατροφής τους


29 Ιανουαρίου 2014

Η Doutzen Kroes και η Natalia Vodianova μας αποκαλύπτουν τα fitness tips τους.

Όταν περπατάνε στην πασαρέλα κόβουν τις ανάσες όλων. Είναι γυμνασμένες, οι σιλουέτες τους είναι αψεγάδιαστες και κολακεύουν ανδρικό και γυναικείο πληθυσμό για διαφορετικούς λόγους. Άραγε ακολουθούν κάποια δίαιτα; Είναι από το πρωί μέχρι το βράδυ στο γυμναστήριο;  Δείτε τι έχουν δηλώσει σε συνεντεύξεις τους για τις αψεγάδιαστες σιλουέτες τους:

Doutzen Kroes:"Όταν είμαι με τη μαμά μου, είμαι πιο ευτυχισμένη και ζω έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής. Μου έμαθε πως να τρώω υγιεινά. Τα φαγητά που έφτιαχνε και συνεχίζει να μου φτιάχνει μέχρι σήμερα είναι με προϊόντα από τον κήπο και είναι πάντα βιολογικά. Μεγάλωσα στο βόρειο τμήμα της Ολλανδίας και είχα μια υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή. Όταν ταξιδεύω, δεν έχω πραγματικά την ευκαιρία να τρώω υγιεινά, έτσι προσπαθώ να πάω σπίτι μου και να μείνω για μιάμιση εβδομάδα κάθε φορά, για να γεμίσω με υγιεινές τροφές το στομάχι μου.

Natalia Vodianova: «Η μόνη δίαιτα που έχω κάνει ποτέ είναι η δίαιτα τύπου αίματος - την ακολουθώ εδώ και πέντε χρόνια», δήλωσε ο Vodianova στο Vogue Festival το 2012. «Να ξέρετε ότι τα μεγάλα συμβόλαια πάνε στα κορίτσια που είναι υγιεί. Τα μάτια τους πρέπει να είναι λαμπερά και να είναι γεμάτες ζωντάνια. Σε αυτήν την κατηγορία σίγουρα δεν ανήκουν όλες εκείνες που ακολουθούν στερητικές και εξαντλητικές δίαιτες ή τρέφονται με ανθυγιεινές τροφές.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.