WELL BEING FITNESS

Η Maria Menounos δίνει fit tips


30 Μαρτίου 2014

Για τέλειο σώμα τους καλοκαιρινούς μήνες!

Εάν προσπαθείτε να αποκτήσετε το ιδανικό κορμί, τώρα που πλησιάζει το καλοκαίρι, η διάσημη Ελληνίδα παρουσιάστρια, Maria Menounos σας δίνει σωστές συμβουλές. Είναι μία από τις πιο γνωστές γυναίκες του Hollywood, η οποία φημίζεται για το καλλίγραμμο σώμα της. Οι συμβουλές της λοιπόν είναι χρήσιμες και πρέπει να τις ξεκινήσετε από τώρα πριν το καλοκαίρι χτυπήσει για τα καλά την πόρτα σας.

Ξεκινήστε με πρωινό: Το έχετε ξανά ακούσει πολλές φορές και είναι αλήθεια. Η Μαρία τρώει ένα πλήρες θρεπτικό πρωινό και συνήθως επιλέγει smoothies με φρούτα και λαχανικά και νιώθει πλήρεις και γεμάτη ενέργεια καθ'όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Απλά να κινείστε: Αν δεν έχετε χρόνο να πάτε γυμναστήριο ή να ξεκινήσετε κάποια προπόνηση, εντάξτε στη ζωή σας με κάθε τρόπο την κίνηση. Περπατήστε για να πάτε super market, παρκάρετε πιο μακριά και περπατήστε μέχρι τη δουλειά σας, βγείτε μία βόλτα στα μαγαζιά...

Πίνετε ζεστό νερό: Αυτό είναι το αγαπημένο τέχνασμα της Μαρίας για απώλεια βάρους. Το ζεστό νερό είναι το μαγικό φίλτρο της. Είναι αποτοξινωτικό, σας τονώνει, σας βοηθάει να τρώτε λιγότερο και κόβει την όρεξη. Η Μαρία συνιστά επίσης να πίνετε πράσινο τσάι και γενικότερα υγρά που δεν περιέχουν ζάχαρη.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.