WELL BEING FITNESS

4 ασκήσεις γυμναστικής από τα μοντέλα του οίκου Victoria's Secret


4 Ιουνίου 2014

Οι σιλουέτες τους κόβουν την ανάσα...

Κάθε χρόνο στο catwalk, του οίκου εσωρούχων Victoria's Secret, τα μοντέλα γνωστά και ως άγγελοι μας εντυπωσιάζουν με τις δημιουργίες που φοράνε αλλά και με τις σιλουέτες τους. Φυσικά αυτό είναι αποτέλεσμα υγιεινής διατροφής και σκληρής γυμναστικής. Alessandra Ambrosio, Candice Swanepoel, Miranda Kerr είναι κάποια από τα top models που θαυμάζουμε κάθε χρόνο εντός αλλά και εκτός πασαρέλας. Τέσσερις από τα είδη γυμναστικής είναι τα εξής:

Full-body γυμναστική: Η Heidi Klum, η Karolina Kurkova και η Doutzen Kroes είναι κάποια από τα μοντέλα που καθημερινά επιλέγουν το συγκεκριμένο στιλ άσκησης. Είναι ένα πρόγραμμα που περιέχει αερόβιες και ασκήσεις ενδυνάμωσης μυών. Τα μοντέλα γυμνάζουν για λίγα λεπτά, καθημερινά κάθε μυ του σώματός τους. Επιπλέον κάνουν αερόβιες ασκήσεις όπως διάδρομο και ποδήλατο για ζέσταμα και κάψιμο θερμίδων. Κοιλιακοί: Πολλά μοντέλα κάνουν focus στο συγκεκριμένο σημείο του σώματός τους. Άλλωστε είναι ένα από τα πιο σημαντικά, ιδιαίτερα για τους καλοκαιρινούς μήνες που φοράνε τα μπικίνι τους. Οι διάφορες ασκήσεις κοιλιακών δεν λείπουν από το πρόγραμμα γυμναστικής τους! Χέρια, πόδια: Ένα στρώμα και βαράκια είναι ο εξοπλισμός που απαιτείται για τις συγκεκριμένες ασκήσεις. Τα γυμνασμένα άκρα είναι απαραίτητα. Επιλέγουν βάρη, ανάλογα με τα κιλά τους και γυμνάζουν τους μύες των ποδιών και των χεριών τους. Γλουτοί: Το πιο καυτό μέρος του σώματός τους θέλει ιδιαίτερη περιποίηση. Ειδικά μηχανήματα που βρίσκονται σε γυμναστήριο εστιάζουν στο συγκεκριμένο μέρος. Ωστόσο και μερικές ασκήσεις των ποδιών, με βάρη γυμνάζουν και το πίσω μέρος των ποδιών που ξεκινάει από τους γλουτούς.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.