WELL BEING FITNESS

Η Elle Macpherson δίνει συμβουλές για την καλοκαιρινή σας σιλουέτα (part I)


5 Ιουνίου 2014

Γνωστή και ως “The Body”.

Είναι μία από τις πιο sexy και εντυπωσιακές γυναίκες που έχουμε συναντήσει στο χώρο του modeling, τα τελευταία χρόνια. Ακόμα και σήμερα που είναι 50 χρονών, η σιλουέτα της πραγματικά κόβει ανάσες… Ωστόσο για να έχει αυτό το κορμί ακολουθεί υγιεινή διατροφή και κάποια δικά της fitness tips που την κρατάνε σε φόρμα…

Αρχικά λοιπόν η Elle Macpherson ακολουθεί πιστά πρόγραμμα υγιεινής ζωής. Οργανώνει τα γεύματά της αλλά και την καθημερινή της γυμναστική. Η ίδια δεν θεωρεί τόσο δύσκολο να τρέφεται κάποιος υγιεινά. Είναι απλό, λέει χαρακτηριστικά να τρώμε λαχανικά, φρούτα, λίγη μαύρη σοκολάτα, πρωτεΐνη και να πίνουμε αρκετά λίτρα νερού. Δεν χρειάζεται να κάνετε extreme επιλογές για να έχετε ισορροπία στην ζωή σας. Επιπλέον τα snacks είναι τα αγαπημένα της φαγητά. Επιλέγει να τρώει τυρί, crackers, κινόα, ξηρούς καρπούς και σπανάκι. Προτιμάει το ψάρι περισσότερο και όχι τόσο το κόκκινο κρέας ή το κοτόπουλο για τα κυρίως γεύματά της. Η Elle συμβουλεύει επίσης τους ανθρώπους που θέλουν να χάσουν βάρος, να τρέχουν καθημερινά 20 λεπτά. Ανά ένα λεπτό να τρέχουν γρήγορα και να χαλαρώνουν εναλλάξ. Προσθέτει επίσης ότι μέρος της σιλουέτας της είναι και η περιποίηση. Κάνει scrub για να αποβάλλει τις τοξίνες, ενυδατώνει την επιδερμίδα της και πλένεται με χλιαρό νερό. Όταν είναι σε διακοπές,έχει δύο συνήθειες που την κρατάνε σε φόρμα. Να περπατάει μέσα στην θάλασσα, σε μέτρια ένταση και να κάνει διατάσεις στην άμμο. Η αντίσταση του νερού βοηθάει τους μύες της να δυναμώσουν και ενισχύουν την απώλεια θερμίδων.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Πηγή: Vogue

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.