WELL BEING FITNESS

Ο πιο σύγχρονος & αποτελεσματικός τρόπος να κάψετε λίπος


20 Μαρτίου 2015

Ίσως έχετε δει, τακτοποιημένα στις αίθουσες του γυμναστηρίου σας, ή σε κάποιο site ή ξεφυλλίζοντας κάποιο περιοδικό, αυτούς τους κυλινδρικούς σωλήνες με λαβές από καουτσούκ το ViPR. Μελετώντας αυτό το άρθρο θα σας δοθεί η δυνατότητα, να σας λυθούν τυχόν απορίες, κατανοώντας καλύτερα την δυναμική και τα οφέλη του ViPR.

Κατ 'αρχάς, ας ξεκινήσουμε με το αλφαβητάρι του ViPR. Οι περισσότεροι από εσάς αναρωτιέστε τι σημαίνει ViPR και πώς θα αλλάξει το σώμα σας;

Το ViPR είναι ακρωνύμιο των λέξεων: Vitality, Performance, Re-conditioning, που αποτελούν τους θεμέλιους λίθους του ασκησιολογίου του.

  • Vitality/ Ζωτικότητα: σημαίνει ανανεωμένη αίσθηση ενέργειας και κίνησης που έχει σαν αποτέλεσμα οι ασκήσεις μας να είναι πιο ευχάριστες και διασκεδαστικές.
  • Performance/ Απόδοση: Απόδοση στο μέγιστο δυνατό επίπεδο εξοικονομώντας αρκετή ακόμα ενέργεια για χρήση είτε πρόκειται για ένα συγκεκριμένο άθλημα, ή να συμβαδίσει με τις απαιτήσεις της καθημερινότητας μας.
  • Reconditioning/ Αποκατάσταση: Είναι κατά κύριο λόγο για το άτομο που επιστρέφει από κάποιο τραυματισμό ή μια μακρά περίοδο απουσίας. Μπορεί επίσης να είναι για έναν αρχάριο.

Με τη μελέτη του σώματος και των προσαρμογών του, γνωρίζουμε πια ότι η προπόνηση με φορτίο κατά την κίνηση "προκαλεί" αποτελεσματικά το σώμα και αποκαθιστά τους μύες, την περιτονία, τα νεύρα, το δέρμα και άλλα συστήματα του σώματος. Η επιστημονική έρευνα δείχνει ότι η προπόνηση με φορτίο κατά την κίνηση βελτιώνει την ισορροπία, την ευκινησία, τη δυναμική αντοχή και βοηθάει ουσιαστικά στην επίτευξη στόχων όπως: η διαχείριση του βάρους, αύξηση του μεταβολισμού, ενώ ενισχύει την επίδοση σε κάθε επίπεδο αθλητισμού.

Με το ViPR μπορούμε να παράγουμε αθλητικά κορμιά με ένα ευχάριστο, ασφαλή και αποτελεσματικό τρόπο. Αυτό που κάνει το ViPR μοναδικό, "είναι ότι συνδυάζει την προπόνηση κίνησης και προπόνηση με φορτίο κατά την κίνηση δηλαδή ο συνδυασμός των δύο" φτάνοντας έτσι το σώμα σας σε άλλα επίπεδα, για πιο δυνατά και πιο υγιής αποτελέσματα!

Μείνετε συντονισμένοι και μάθετε όλα τα μυστικά για ένα τέλειο κορμί!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.