WELL BEING FITNESS

Bar Refaeli: Πως διατηρεί ένα από τα πιο αξιοζήλευτα σώματα


12 Ιανουαρίου 2016

Η Bar Refaeli είναι μία από τις πιο όμορφες γυναίκες στον κόσμο και χωρίς αμφιβολία έχει ένα από τα πιο αξιοζήλευτα σώματα. Έχει πετύχει να διατηρεί τη θηλυκότητα, να δείχνει υγιής και να έχει ένα γυμνασμένο σώμα. Το πανέμορφο μοντέλο από το Ισραήλ δεν κρύβει ότι της αρέσει πολύ να γυμνάζεται και δεν είναι λίγες οι φορές που δείχνει το πάθος της για τη γυμναστική και δημοσίως.

Η προπόνηση που προτιμάει να κάνει η Refaeli είναι το TRX, ενώ έχει δηλώσει ότι βαριέται τη γιόγκα και το πιλάτες. Οι ασκήσεις που προτιμάει περιλαμβάνουν ζέσταμα με σκοινάκι, κοιλιακούς push ups και προπονήσεις για το στήθος. Επίσης, έχει ένα ποδήλατο και το χρησιμοποιεί όποτε της δοθεί η ευκαιρία. Όπως έχει δηλώσει η ίδια δεν προλαβαίνει να κάνει πολλές ώρες μέσα στην ημέρα, αλλά προσπαθεί να πηγαίνει παντού με το ποδήλατο της. Επιπλέον, ασχολείται με τη Krav Maga, μια πολεμική τέχνη με πάλη και αυτοάμυνα, όπου την διδάσκονται οι αστυνομικοί στο Ισραήλ. Η Krav Maga γυμνάζει αποτελεσματικά όλο το σώμα από τα χέρια μέχρι τους γλουτούς και τους κοιλιακούς.

Ένα άλλο άθλημα που απολαμβάνει το πανέμορφο μοντέλο είναι η ιππασία, την οποία αγαπάει από μικρή. Η ιππασία προσφέρει πολλά οφέλη τόσο ψυχικά όσο και σωματικά. Καταρχήν είναι μια αερόβια άσκηση και αρκεί να σκεφτεί κανείς ότι αν ιππεύσει για μια ώρα, μπορεί να κάψει μέχρι και 300 θερμίδες. Επιπλέον, γυμνάζει τους γοφούς, τους γλουτούς, τους κοιλιακούς και τους ραχιαίους, ενώ βελτιώνει την ισορροπία και τον έλεγχο του σώματος. Δεν είναι λοιπόν τυχαίο που η Refaeli έχει καταφέρει να διατηρεί ένα από τα πιο αξιοζήλευτα σώματα στον κόσμο και όλες οι διάσημες εταιρείες εσωρούχων την θέλουν απεγνωσμένα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.