WELL BEING FITNESS

Η καλή ζωή είναι στις πράξεις και όχι απλά στα λόγια


21 Φεβρουαρίου 2017

mymielemommentsia-2.jpg

Εκείνο το πρωινό, λοιπόν, του Σαββάτου, είχε μία αποφασιστικότητα. Είχα ένα ακατάστατο σπίτι, ρούχα που έπρεπε να πλυθούν, δουλειές που έπρεπε να γίνουν. Είχα και μία πρόσκληση στα mail μου, όμως. Μάθημα yoga και ελαφρύ χορτοφαγικό lunch. Εσείς τι θα διαλέγατε στη θέση μου; Η απόφαση πάρθηκε, το κολάν φορέθηκε και τούτο το κορμί - της υπογράφουσας - πήρε το δρομο για το ανανεωμένο showroom της Miele, στη Λεωφόρο Μεσογείων 257, όπου εκεί η Miele ξεκινά μία σειρά βιωματικών events. 

Μέσα στο μυαλό μου αναβόσβηνε μονάχα μια φωτεινή επιγραφή - που αν είχε χρώμα θα ήταν neon πράσινο - που έγραφε ZEN. 

Η μίας ώρας μάθημα με τον yoga instructor Babalu Eye έκανε το σώμα μου να μοιάζει με ένα λουλούδι που ανθίζει, ενώ το μυαλό μου άδειασε - ποια ρούχα; ποιο σπίτι; Ξεκινήσαμε με μία εισαγωγή στο μονοπάτι της yoga, του ενός από τα έξι ινδικά φιλοσοφικά συστήματα, μετά ακολούθησε ένας εξαιρετικός διαλογισμός και σιγά-σιγά κάναμε βουτιά στις asanas. Ένιωσα σαν να μπαίνει η άνοιξη. Και μετά την έφαγα - ναι την άνοιξη - διότι τη σκυτάλη πήρε ο Φιλανδός σεφ Esco Essence, ο οποίος μας μύησε στην υγιεινή διατροφή. 

Με εκλεκτές πρώτες ύλες ο γνωστός σεφ ετοίμασε ένα μενού μαγειρεμένο στο φούρνο ατμού που είναι ο μόνος τρόπος μαγειρέματος που δεν καταστρέφει τα φυσικά ένζυμα και τις βιταμίνες των τροφών ενώ διατηρεί τη γεύση τους έντονη και αναλλοίωτη χωρίς καν την προσθήκη αλατιού. Ο φούρνος ατμού της Miele ήταν ο σύμμαχος του στη δημιουργία ενός μενού που εντυπωσίασε τους καλεσμένους και ακόμα περισσότερο εμένα, η οποία κάθε φορά που έτρωγα κουνουπίδι και μπρόκολο μαγειρεμένα στο συγκεκριμένο φούρνο ήταν λες και ζούσα μία αποκάλυψη. Από τη στιγμή - που αποδεδειγμένα - ισχύει το ότι είμαστε ό,τι τρώμε, εκείνο το πρωινό του Σαββάτου ήμουν...ευτυχία.

Αν σας αρέσει και εσάς το concept #mymielemoments και θέλετε να ζήσετε κι εσείς ένα από τα βιωματικά σεμινάρια, μπορείτε να ενημερωθείτε για το επόμενο μέσα από τη σελίδα της Miele στο facebook αλλά και σε όλα τα μέλη που γράφονται στο www.miele.gr .


 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.