WELL BEING FITNESS

Οι καλύτερες ασκήσεις για να κάνετε στο αεροπλάνο


Ιωάννα Κολιακουδάκη

4 Δεκεμβρίου 2019

Οι καλύτερες ασκήσεις για να κάνετε στο αεροπλάνο

Οι πτήσεις μεγάλης διάρκειας μπορεί να είναι αρκετά βαρετές. Ειδικά αν δεν υπάρχει wi-fi και τίποτα συγκεκριμένο για να κάνετε. Οι πιο συνηθισμένες απαντήσεις είναι συνήθως το να κοιμηθούμε ή να διαβάσουμε ένα βιβλίο. Εάν όμως τα βαριέστε όλα αυτά μπορείτε να κάνετε τις παρακάτω ασκήσεις για να νιώθετε καλύτερα και να μην είστε σαν τον Ρόμποκοπ.

Ακουμπήστε καλά την πλάτη σας στο κάθισμα, στρίψτε το κεφάλι δεξιά και πιέστε το απαλά στο κάθισμα. Μείνετε 10 δευτερόλεπτα και αλλάξτε πλευρά. 

jenny.gr

Σηκώστε τα χέρια σας ψηλά και τεντωθείτε δεξιά και αριστερά σαν να έχετε μόλις ξυπνήσει. Στρίψτε δεξιά και αριστερά για 6 φορές. 

Πιάστε και με τους δυο αγκώνες την πλάτη του μπροστινού καθίσματος και κάμψτε τον κορμό μπροστά αφήνοντας τον θώρακα να ανοίξει, μείνετε για λίγο και επαναλάβετε.  

Τεντώστε τα πόδια σας μπροστά, κρατήστε τα για 5 δευτερόλεπτα και στη συνέχεια χαλαρώστε. Επαναλάβετε για 4 φορές. 

Μείνετε για λίγο με κλειστά τα μάτια και αφήστε όλο το σώμα να ηρεμήσει. 

Επαναλάβετε τις ασκήσεις όποτε νιώθετε ότι το σώμα το χρειάζεται. 

Καλές πτήσεις. 

Ιωάννα Κολιακουδάκη, Yoga & Pilates Teacher. Δασκάλα εκπαιδευτικών προγραμμάτων Yoga 200 & 300 ωρών. Ιδιοκτήτρια του The Tree Of Life Center. Αν θέλετε να μαθαίνετε περισσότερα tips ακολουθήστε με στο Instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.