WELL BEING FITNESS

Η Yoga & Pilates Teacher Ιωάννα Κολιακουδάκη μας δείχνει πώς θα κάψουμε το περιττό λίπος από το σπίτι


Ιωάννα Κολιακουδάκη

28 Απριλίου 2020

Η Yoga & Pilates Teacher Ιωάννα Κολιακουδάκη μας δείχνει πώς θα κάψουμε το περιττό λίπος από το σπίτι

Όλοι θέλουμε να φροντίσουμε το σώμα μας, πόσο μάλλον τώρα που τα γυμναστήρια είναι κλειστά, αλλά το καλοκαίρι είναι προ των πυλών.

Ευτυχώς για εσάς μπορείτε να κάψετε το περιττό λίπος και να γυμνάσετε ολόκληρο το σώμα σας από την άνεση τους σπιτιού σας. Το μόνο που έχετε να κάνετε, λοιπόν, είναι να φορέσετε άνετο ρουχισμό και να πατήσετε το «play» στο παρακάτω βίντεο.

Φυσικά, για να δείτε διαφορά στο σώμα σας δεν αρκεί να εκτελέσετε το πρόγραμμα μία φορά. Χρειάζεται υπομονή κι επιμονή για να αποκτήσετε ένα καλλίγραμμο κορμί. Προσπαθήστε να εκτελείτε την προπόνηση αυτή τουλάχιστον τρεις φορές την εβδομάδα, να ακολουθείτε μια ισορροπημένη διατροφή και να πίνετε πολύ νερό. Ακολουθώντας τις συμβουλές μου θα αρχίσετε να βλέπετε βελτίωση στο σώμα σας.

Ιωάννα Κολιακουδάκη, Yoga & Pilates Teacher. Δασκάλα εκπαιδευτικών προγραμμάτων Yoga 200 & 300 ωρών. Ιδιοκτήτρια του The Tree Of Life Center. Αν θέλετε να μαθαίνετε περισσότερα tips ακολουθήστε με στο Instagram.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.