WELL BEING FITNESS

Η Yoga & Pilates Teacher Ιωάννα Κολιακουδάκη μάς δείχνει πώς θα γυμναστούμε χρησιμοποιώντας 2 πορτοκάλια


Ιωάννα Κολιακουδάκη

3 Ιουνίου 2020

Η Yoga & Pilates Teacher Ιωάννα Κολιακουδάκη μάς δείχνει πώς θα γυμναστούμε χρησιμοποιώντας 2 πορτοκάλια

Η γυμναστική είναι ο καλύτερος τρόπος για να εκτονώσουμε την ένταση της ημέρας, να βελτιώσουμε τη διάθεσή σας και φυσικά να κάψουμε θερμίδες.

Τα οφέλη της άσκησης αντανακλώνται τόσο στη σωματική όσο και στη ψυχική ευεξία. Η τακτική φυσική δραστηριότητα συμβάλει στην επίτευξη υψηλής οστικής μάζας στις νεαρές ηλικίες και στη διατήρηση υγιούς σκελετού στη μετέπειτα ζωή. Βοηθά στον έλεγχο του βάρους, καταπολεμά νόσους που σχετίζονται με σύγχρονα προβλήματα, όπως τα καρδιαγγειακά προβλήματα, ο σακχαρώδης διαβήτης, η παχυσαρκία και φυσικά μπορεί να σας βοηθήσει να αποκοιμηθείτε πιο γρήγορα και να κάνετε πιο βαθύ τον ύπνο σας.

Εκτός όμως από τα σωματικά οφέλη, η άσκηση βελτιώνει επίσης τη διάθεση. Αν χρειάζεστε μια συναισθηματική ώθηση ή χαλάρωση μετά από μια κουραστική και αγχωτική ημέρα, η γυμναστική μπορεί να σας βοηθήσει. Η σωματική δραστηριότητα αυξάνει τα επίπεδα ενδορφινών του οργανισμού. Οι ενδορφίνες είναι ουσίες που βελτιώνουν τη διάθεση και έχουν θετική επίδραση στην ψυχολογία μας. Όσοι ασκούνται έχουν περισσότερη ενέργεια και χαρά για τη ζωή.

Εάν λοιπόν θέλετε να αποκτήσετε όλα αυτά τα υπέροχα οφέλη που χαρίζει η σωματική δραστηριότητα, πατήστε απλά play στο παρακάτω video.

https://www.youtube.com/watch?v=CNv-0qhh9_Q&feature=share&fbclid=IwAR3X7RcG1thIhfWirJWcWL07Kvj-QqfZQ2w3Rpz-Q4YD8I7d2ZejuEthaEw

Ιωάννα Κολιακουδάκη, Yoga & Pilates Teacher. Δασκάλα εκπαιδευτικών προγραμμάτων Yoga 200 & 300 ωρών. Ιδιοκτήτρια του The Tree Of Life Center.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.