WELL BEING FITNESS

Μια προπόνηση με επιρροές από πολλές μεθόδους γυμναστικής από την Yoga & Pilates Teacher Ιωάννα Κολιακουδάκη


Ιωάννα Κολιακουδάκη

19 Αυγούστου 2020

Μια προπόνηση με επιρροές από πολλές μεθόδους γυμναστικής από την Yoga & Pilates Teacher Ιωάννα Κολιακουδάκη

Πολλοί άνθρωποι ξεκινούν με τις καλύτερες προθέσεις τη γυμναστική, στην πορεία όμως χάνουν το κίνητρό τους και δυσκολεύονται να συνεχίσουν.

Αν η γυμναστική σας φαίνεται βαρετή, κουραστική ή μια συνήθεια που δυσκολεύεστε να εντάξετε στην καθημερινότητά σας, η Yoga & Pilates Teacher Ιωάννα Κολιακουδάκη σας δείχνει μια προπόνηση που περιέχει επιρροές από πολλές μεθόδους γυμναστικής και που θα σας βοηθήσει να κάνετε την άσκηση τρόπο ζωής και να καταφέρετε να φτάσετε τους στόχους σας.

Αντί λοιπόν να κάθεστε στον καναπέ σας, φορέστε τα αθλητικά σας και πατήστε play στο παρακάτω video και θα δείτε ασκήσεις για όλο το σώμα, τις οποίες μπορείτε να εκτελέσετε χωρίς να χρησιμοποιήσετε κάποιον εξοπλισμό.

https://www.youtube.com/watch?v=2SyPweddMxo&feature=share&fbclid=IwAR3LPjD0Jcuh8kzbEmgBUsA7sGHYDRmzyFZMDCuyIclVIRXpiBU8c72KzVQ

Ιωάννα Κολιακουδάκη, Yoga & Pilates Teacher. Δασκάλα εκπαιδευτικών προγραμμάτων Yoga 200 & 300 ωρών. Ιδιοκτήτρια του The Tree Of Life Center.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.