WELL BEING FITNESS

Yin Yoga για ευλυγισία και ηρεμία από την Yoga & Pilates Teacher Ιωάννα Κολιακουδάκη


Ιωάννα Κολιακουδάκη

25 Φεβρουαρίου 2021

Yin Yoga για ευλυγισία και ηρεμία από την Yoga & Pilates Teacher Ιωάννα Κολιακουδάκη

Η Yin Yoga είναι κατάλληλη για όλους ανεξαρτήτων ηλικίας και φυσικής κατάστασης και στοχεύει στους συνδετικούς ιστούς των ισχίων, της λεκάνης και της σπονδυλικής στήλης.

Ο όρος προέρχεται από την ταοϊστική παράδοση. Το yin έχει να κάνει με την ανακάλυψη της ακινησίας και του να ρίχνει θερμοκρασία στο σώμα. Το yang συνδέεται με την κίνηση, συχνά με την επαναλαμβανόμενη κίνηση, που προκαλεί θερμότητα στο σώμα. Και η θεωρία λέει, πως χρειαζόμαστε τόσο το yin όσο και το yang για να βρισκόμαστε σε μία ισορροπία.

Η Yin Yoga αξιοποιεί τις κλασικές ιδιότητες της Κινέζικης φιλοσοφίας του yin και του yang, η κατανόηση της οποίας μπορεί να σε βοηθήσει να επιτύχεις μεγαλύτερη ευεξία μέσα από την ισορροπία.

Ποια είναι τα οφέλη της Yin Yoga

Ηρεμία: χαλαρώνει και ισορροπεί μυαλό και σώμα

Μείωση του άγχους και του στρες

Καλύτερη κυκλοφορία του αίματος

Βελτιωμένη ευλυγισία

Απελευθέρωση του σώματος

Εάν λοιπόν θέλετε να απελευθερώσετε την ένταση και το άγχος από τους γοφούς σας καθώς και να αυξήσετε την ευλυγισία των μηρών σας, πατήστε play στο παρακάτω video.
 

Ιωάννα Κολιακουδάκη, Yoga & Pilates Teacher. Δασκάλα εκπαιδευτικών προγραμμάτων Yoga 200 & 300 ωρών. Ιδιοκτήτρια του The Tree Of Life Center. 

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

 

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.