WELL BEING FITNESS

3 ασκήσεις που μπορείτε να κάνετε το πρωί, αν βαριέστε να γυμναστείτε


The Jennettes

14 Σεπτεμβρίου 2021

Copy-2-of-workout.jpg

Το έχουμε δει σε ταινίες – οι πρωταγωνιστές ξυπνούν νωρίς το πρωί και βγαίνουν για τρέξιμο, μπαίνουν για ντους, ετοιμάζονται και πηγαίνουν γεμάτοι ενέργεια στη δουλειά. Θέλουμε να το εφαρμόσουμε, αλλά η δική μας πραγματικότητα διαφέρει. Με τσίμπλες στα μάτια, ετοιμάζουμε τον καφέ μας και χαζεύουμε για μερικά λεπτά στα social media.

Υπάρχουν μερικές ασκήσεις που μπορούμε να κάνουμε το πρωί που ξυπνάμε, όσο νυσταγμένοι ή κουρασμένοι αισθανόμαστε. Ακόμη κι αν το μυαλό μας ακόμη κοιμάται, το σώμα μας θα  μπορεί να τις εκτελέσει.

Stretching

Ένα καλό «κρακ» αρκεί για να μας φτιάξει τη μέρα. Δε λέμε να γίνουμε yogi από το ένα λεπτό στο επόμενο, αλλά ένα δεκάλεπτο τέντωμα θα μας εκτοξεύσει τη διάθεση σε ελάχιστο χρόνο.

Αργά καθίσματα

Η άσκηση αυτή θα βοηθήσει να ζεστάνουμε το σώμα μας για ολόκληρη τη μέρα. Από τα πόδια που είναι το προφανές, μέχρι τους κοιλιακούς που σφίγγονται και την πλάτη που ισιώνει, οι μύες μας θα προετοιμαστούν ακριβώς όπως πρέπει.

Χαλαρό αερόβιο

Εντάξει, δε θα αρχίσουμε να τρέχουμε γύρω από το τετράγωνο από την αρχή. Χορευτικά βίντεο, όμως, που δε διαρκούν περισσότερο από 15 λεπτά, θα εκτοξεύσουν τη διάθεσή μας από το πρωί και θα πάμε με περισσότερη όρεξη στο γραφείο.

Δείτε ακόμη: 5 ασκήσεις για τέλειο σώμα με μία μπάλα γυμναστικής 

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.