WELL BEING ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

#OhMy40: Του αγοριού απέναντι πείτε του πως πεθαίνω...


Αμαλία Κυπαρίσση

6 Δεκεμβρίου 2016

12965725-1022461814501382-829672407-n.jpg

Θυμάστε αυτή τη σκηνή με τη Μαίρη Χρονοπούλου να τραγουδάει με τη βαθιά ερωτική φωνή της όλο αρχοντιά.. Του αγοριού απέναντι πείτε του πως πεθαίνω για τα βαριά ματόκλαδα και τα βαριά τα χέρια; Ε αυτό είναι φλερτ κυρία μου, αλά παλαιά! Τότε, όμως, που οι άντρες είχαν και βαριά χέρια και βαριά ματόκλαδα! Τότε που οι γυναίκες ήταν θηλυκά... και για να εξηγούμαι και να μην παρεξηγούμαι όλα αυτά ήταν ΠΡΟ της εποχής μου!

Κάπως έτσι αποδεικνύεται περίτρανα ότι το φλερτ θέλει τρόπο και όχι κόπο... Βεβαίως για αρχή χρειάζεται να βρεις άντρα γιατί όπως βλέπω και ακούω από φίλες και γνωστές οι άντρες είναι είδος προς εξαφάνιση...

Εάν λοιπόν πετύχετε κανέναν ξέμπαρκο πριν τον «καμακώσετε» ρίξτε μια ματιά και στα παρακάτω γιατί με την πάροδο των δεκαετιών και ιδίως σε αυτήν την 5η κρίσιμη δεκαετία (ναι μη σκιάζεσαι ξεκινάμε το μέτρημα από το 0 οπότε στα 40+ διανύουμε αισίως την Πέμπτη δεκαετία μας) το φλερτ και όλα όσα το περιβάλουν έχουν αλλάξει... και μη νομίζετε τα καταθέτω ως απλώς παρατηρητής αυτών που συμβαίνουν γύρω μου:

  1. Το ντύσιμο: οι υπερβολές είναι αποτρεπτικές... «μυρίζουν¨ απόγνωση. Εάν αισθανόμαστε καλά, δείχνουμε καλά...
  2. Η ματιά: τώρα πια μπορούμε να κοιτάμε τον άλλον στα μάτια...  όταν, λοιπόν, μας κοιτάζει κάποιος το ανταποδίδουμε με έντονο βλέμμα. Νομίζω ότι είναι ο καλύτερος τρόπος για να επικοινωνήσεις χωρίς να χρειαστεί να εξηγήσεις.
  3. Το στήσιμο:  εντάξει το ερωτικό παιχνίδι θέλει σκέρτσο, ανεξαρτήτως ηλικίας. Αυτό ως υποσημείωση! Χαϊδέψτε φιλήδονα το λαιμό, τινάξτε λίγο μαλλί, την επόμενη φορά που σας «γυαλίσει» κάποιος παρατηρήστε τα πόδια σας όταν κάθεστε σταυροπόδι... είναι σαφώς στραμμένα προς την κατεύθυνση του... κάτι σαν «ερωτικό» κάλεσμα!
  4. Η πάροδος του χρόνου έχει και τα καλά της... δεν χρειάζεται να το παίζουμε δύσκολες γιατί δεν έχουμε χρόνο για χάσιμο...
  5. Μην κολλάς στους αριθμούς, μικρός  ή μεγάλος δεν έχει σημασία. Η έλξη έχει σημασία. Η χημεία... άσε που εάν είναι μικρότερος έχεις το ατού της εμπειρίας... αυτής που ολοένα και περισσότερο αναζητούν οι άντρες εκεί έξω! Με αυτοπεποίθηση και ορμή βούτα στα... βαθιά!
  6. Ξέρεις τι θέλεις, τι σου αρέσει, που βρίσκεσαι και που θέλεις να πας. Αυτός ο αέρας σιγουριάς είναι το μεγαλύτερο σου όπλο! Απλώς μην το παρακάνεις... γιατί μπορεί να φύγει τρέχοντας σαν το γιο του ανέμου!

Πόσο χαίρομαι που έχω αποσυρθεί! Που δεν χρειάζεται να προσπαθήσω, να ψάξω... Κρατώ ως σκέψη αυτήν την υπέροχη γυναίκα να δίνει παραγγελιά και να χορεύει όπως καμία άλλη μια ωραία ζεμπεκιά... για τα γαλάζια μάτια του Φαίδωνα Γεωργίτση κοιτάζοντας τον όλο νόημα...Μαίρη Χρονοπούλου φορ έβερ ή αλλιώς μια κυρία στα μπουζούκια.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.