WELL BEING ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

Τι αποκαλύπτει η ομάδα αίματος για το χαρακτήρα σας


5 Σεπτεμβρίου 2018

miguel-bruna-632233-unsplash.jpg

Γνωρίζατε πως μέχρι και η ομάδα αίματος που έχετε μπορεί να καθορίσει την προσωπικότητά σας; Λοιπόν, στην Ιαπωνία διεξήχθη μια διεξοδική έρευνα στην οποία αποκαλύφθηκε ότι ο τύπος αίματος ορίζει το χαρακτήρα. Συγκεκριμένα οι επιστήμονες άρχισαν να αναλύουν τις διαφορετικές ομάδες αίματος των ανθρώπων και τις σύγκριναν με τις προσωπικότητές τους. Δείτε τι συμπεράσματα έβγαλαν.

Ομάδα αίματος Α 

Οι άνθρωποι που έχουν ομάδα αίματος Α τείνουν να είναι ευαίσθητοι, ευφυείς, παθιασμένοι και έξυπνοι. Έχουν επίσης ηγετικές ικανότητες και χαρακτηρίζονται από ψυχραιμία και σταθερότητα, ειδικά σε κρίσιμες καταστάσεις, όπου οι άλλοι αδυνατούν να διατηρήσουν την ψυχραιμία τους. Όσον αφορά τα αρνητικά τους στοιχεία, μερικές περιπτώσεις μπορεί να είναι εμμονικοί και πεισματάρηδες.

Ομάδα αίματος Β  

Τα άτομα που έχουν ομάδα αίματος Β είναι ισορροπημένα, ενθουσιώδη και φαίνεται να κατανοούν γρήγορα τις απόψεις των άλλων. Επίσης θεωρούνται αρκετά υπεύθυνα και κάθε φορά που βάζουν στόχο τον πετυχαίνουν. Τα χειρότερά τους στοιχεία είναι πως μερικές φορές είναι ανεύθυνοι, μοναχικοί και ξεχασιάρηδες.

Διαβάστε εδώ: Εσύ άραγε κάνεις όνειρα;

Ομάδα αίματος AB 

Τα άτομα που έχουν ομάδα αίματος ΑΒ πιστεύεται ότι είναι γοητευτικά και μοντέρνα. Επίσης μπορεί να είναι ντροπαλοί και εξωστρεφείς χαρακτήρες ταυτόχρονα.  Θεωρούνται αρκετά αξιόπιστοι και υπεύθυνοι άνθρωποι και είναι διαρκώς πρόθυμοι να βοηθήσουν τους άλλους. Τα αρνητικά τους στοιχεία είναι η εσωστρέφεια και η αναποφασιστικότητα τους.

Ομάδα αίματος Ο

Τα άτομα που έχουν ομάδα αίματος τύπου Ο τείνουν να είναι διαισθητικά και τολμηρά. Ωστόσο, δυσκολεύονται να αναλάβουν ένα έργο και να το διεκπεραιώσουν ολοκληρωτικά, καθώς συνηθίζουν να βαριούνται αρκετά εύκολα. 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.