WELL BEING ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

Γιατί οι μεγαλύτερες γυναίκες παντρεύονται νεότερους άντρες


21 Σεπτεμβρίου 2018

benita-elizabeth-vivin-592652-unsplash.jpg

Όταν βλέπουμε μια γυναίκα με ένα νεότερο άντρα το πρώτο που μας έρχεται στο μυαλό είναι γιατί τον επέλεξε για σύντροφό της. Πώς μια γυναίκα μπορεί να συνεννοηθεί με έναν πολύ μικρότερό της; Αυτές και πολλές άλλες ερωτήσεις γεννιούνται όταν βλέπουμε ζευγάρια με μεγάλη διαφορά ηλικίας. Έτσι λοιπόν παρακάτω θα δούμε τους πιο βασικούς λόγους που οι μεγαλύτερες γυναίκες παντρεύονται νεότερους άντρες.

Δεν υπάρχουν πολλές επιλογές. Αυτός είναι ο κυριότερος λόγος για τον οποίο οι μεγαλύτερες γυναίκες παντρεύονται πιο νέους άντρες. Η έλλειψη επιλογών τις κάνει να ψάχνουν ηλικιακά μικρότερους συντρόφους και αφού οι συνομήλικοι τους είτε είναι παντρεμένοι είτε επιλέγουν νεότερες γυναίκες.

Διαβάστε εδώ: 4 εύκολοι τρόποι για να απαλλαγείτε από την κακή τύχη

Οι μεγαλύτερες γυναίκες θέλουν να έχουν τον έλεγχο. Από την άλλη μεριά οι νέοι άντρες δεν τους ενδιαφέρει να έχουν ευθύνες, κάτι που τους καθιστά ιδανικούς συντρόφους.

Νιώθουν νεότερες. Οι γυναίκες που παντρεύονται πιο νέους άντρες, νιώθουν πιο ζωντανές και πιο δραστήριες. Η συναναστροφή με νέους ανθρώπους τις βοηθάει να βλέπουν τη θετική πλευρά της ζωής.

Οι νεότεροι άντρες είναι πιο αισιόδοξοι. Όσο πιο νέος είναι κάποιος τόσο πιο αισιόδοξα βλέπει τη ζωή και βοηθάει και το σύντροφό του να νιώσει το ίδιο.

Ο γάμος γίνεται πιο δύσκολος για τις γυναίκες καθώς μεγαλώνουν. Οι μεγαλύτερες γυναίκες παντρεύονται νεότερους άντρες, γνωρίζοντας ότι έχουν μεγαλύτερη εμπειρία στο σεξ και ξέρουν πώς ευχαριστήσουν τον εαυτό τους και το νεαρό σύντροφό τους. Από την πλευρά τους οι νέοι θέλουν πάντα να ικανοποιούν τις σεξουαλικές ανάγκες των συντρόφων τους.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.