WELL BEING ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

Το πρώτο πράγμα που βλέπετε σε αυτήν την εικόνα αποκαλύπτει τον μεγαλύτερό σας φόβο


The Jennettes

4 Νοεμβρίου 2021

Το πρώτο πράγμα που βλέπετε σε αυτήν την εικόνα αποκαλύπτει τον μεγαλύτερό σας φόβο

Είτε μας αρέσει είτε όχι, δεν είμαστε ατρόμητοι. Από την προϊστορική εποχή έχουμε έμφυτο το ένστικτο επιβίωσης, δε χρειάστηκε κανείς να μας διδάξει να φοβόμαστε τη φωτιά ή το σκοτάδι – είναι λογικές αντιδράσεις που πυροδοτούνται αυτόματα. 

Προκειμένου να ξεπεράσουμε τους φόβους μας, είναι ανάγκη να τους αναγνωρίσουμε. Μόνο έτσι θα γίνουμε δυνατότεροι, πιο ευτυχισμένοι.

Η παρακάτω εικόνα είναι εδώ για να σας βοηθήσει. Το πρώτο πράγμα που βλέπετε, αποκαλύπτει τι είναι αυτό που σας τρομάζει πραγματικά.

jenny.gr

Μαχαίρι

Αν είδατε πρώτα το μαχαίρι, ο φόβος σας δε σχετίζεται με τη βία – όσο παράξενο κι αν φαίνεται. Αυτό που σας τρομάζει περισσότερο, είναι οι σοβαρές ασθένειες που δύσκολα αντιμετωπίζονται, είτε πρόκειται για εσάς, είτε για κάποιον αγαπημένο σας.

Κάμπια

Αν είδατε την κάμπια, φοβάστε πολύ το μεταφυσικό κι αυτό παίζει σημαντικό ρόλο στην προσωπικότητά σας. Ίσως δε γεννηθήκατε με αυτόν τον φόβο, ίσως με κάποιον τρόπο μπήκε μέσα σας. Δε συμπαθείτε το άγνωστο, και αυτό σας κρατά πίσω.

Πεταλούδα

Αν είδατε πρώτα την πεταλούδα, δε φοβάστε τα έντομα. Ο μεγαλύτερος φόβος σας είναι η απόρριψη και η προδοσία.

Μήλο

Αν είδατε πρώτα το μήλο, ο υποσυνείδητος φόβος σας είναι ο θάνατος. Όχι το ότι θα χαθούν όλα, αλλά το μυστήριο που τον περιβάλλει.

 
 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.