WELL BEING ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

Το πρώτο πράγμα που βλέπετε στην εικόνα, αποκαλύπτει ποια είναι η σχέση σας με τους άλλους


The Jennettes

19 Νοεμβρίου 2021

Το πρώτο πράγμα που βλέπετε στην εικόνα, αποκαλύπτει ποια είναι η σχέση σας με τους άλλους
Κάποιες φορές, αναρωτιόμαστε για το εάν στοιχεία της προσωπικότητάς μας στέκονται ως εμπόδιο στην αλλεπίδρασή μας με τα άτομα του κοινωνικού μας περιβάλλοντος. 

Κάποιες φορές, αναρωτιόμαστε για το εάν στοιχεία της προσωπικότητάς μας στέκονται ως εμπόδιο στην αλλεπίδρασή μας με τα άτομα του κοινωνικού μας περιβάλλοντος. Κάνουμε προσπάθειες για να βελτιώσουμε την εσωστρέφεια μας ή συγκρατούμαστε όταν γινόμαστε πολύ κοινωνικοί γιατί την πατάμε εύκολα με τους άλλους. Καλλιεργούμε χαρακτηριστικά που δεν είναι έμφυτα επάνω μας και κάνουμε μια διαρκή προσπάθεια να ταιριάξουμε σχεδόν με τους πάντες γύρω μας, ή μήπως όχι; 

Εάν θέλετε να μάθετε πώς ακριβώς διαμορφώνετε τη σχέση σας με τους άλλους, τότε το παρακάτω ψυχολογικό τεστ, είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε. Κι αυτό γιατί ίσως αποκαλύψει πράγματα που ακόμη αγνοούσατε για τον εαυτό σας. Ίσως λοιπόν σας βοηθήσει να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα και να ανακαλύψετε στοιχεία από το υποσυνείδητο σας που μένουν καλά κρυμμένα.

Κλείστε τα μάτια, πάρτε βαθιά ανάσα, ανοίξτε τα, κοιτάξτε την εικόνα και κρατήστε αυτό που προσέξατε πρώτα.

jenny.gr

Αν είδατε ένα μωρό, τότε προτιμάτε τη δική σας συντροφιά περισσότερο από των άλλων και δεν νιώθετε την ανάγκη να βγαίνετε συχνά έξω. Είστε αρκετά εσωστρεφείς και δεν χρειάζεται να νιώθετε ενοχές γι' αυτό. Η θαλπωρή του σπιτιού σας και ο χρόνος που περνάτε με τον εαυτό σας, σας ικανοποιούν περισσότερο οπότε το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να αποδεχτείτε τον εαυτό σας όπως ακριβώς είναι για να απολαμβάνετε τη στιγμή. 

Αν είδατε ένα ζευγάρι, είστε πολύ κοινωνικοί και νοιάζεστε για τους φίλους σας περισσότερο από τον εαυτό σας. Θα κάνατε τα πάντα για εκείνους, αφήνοντας πολλές φορές πίσω τα θέλω και τις επιθυμίες σας. Ωστόσο, την ίδια στιγμή δεν σας αρέσει να βγαίνετε έξω με πολλά άτομα ή να πηγαίνετε σε πάρτυ που επικρατεί πολύς θόρυβος. Προτιμάτε την ησυχία σας αλλά πάντα παρέα με τους κολλητούς σας. 

Αν είδατε μερικά δέντρα, είστε πάντα ανοιχτοί σε νέες εμπειρίες και δεν αρνείστε ποτέ προτάσεις που θα διευρύνουν και άλλο τους οριζόντες σας. Αγαπάτε τις αλλαγές, μισείτε τη στασιμότητα και επιδιώκετε να βρίσκεστε διαρκώς σε νέα μέρη παρέα με τα πιο ενδιαφέροντα άτομα. Λατρεύετε τις περιπέτειες και οτιδήποτε αυξάνει την αδρεναλίνη σας. 

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.