WELL BEING ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

Personality Numbers: Έχετε Αριθμό Προσωπικότητας 2; Δείτε τι σημαίνει για εσάς


JTeam

22 Φεβρουαρίου 2022

Personality Numbers: Έχετε Αριθμό Προσωπικότητας 2; Δείτε τι σημαίνει για εσάς
David Libeert on Unsplash
Στην προσωπικότητά μας αντιστοιχεί ένας μοναδικός αριθμός, ο οποίος αποκαλύπτει πώς μας αντιλαμβάνονται οι άλλοι

Όλοι μας έχουμε άποψη για τον εαυτό μας. Μας γνωρίζουμε καλύτερα από τον καθένα, ξέρουμε τις σκέψεις μας, τους βαθύτερούς μας φόβους. Κι όμως, δεν έχουμε ιδέα πώς μας αντιλαμβάνονται οι άλλοι. Χάρη στην αριθμολογία, μπορούμε να μάθουμε.

Τι σχέση έχουν οι αριθμοί με την προσωπικότητά μας;

Υπάρχει ένα συγκεκριμένο νούμερο που αντιστοιχεί στον χαρακτήρα μας και μπορούμε να τον ανακαλύψουμε μέσα από το όνομά μας. Είναι, συνήθως, μονοψήφιος. Μοναδικές εξαιρέσεις, είναι το 11, το 22 και το 33.

Ο Aριθμός Προσωπικότητας αποκαλύπτει πώς φαινόμαστε στους γύρω μας. Μας βοηθά να κατανοήσουμε βαθύτερα γιατί ορισμένοι άνθρωποι μας εγκαταλείπουν, τι είναι αυτό που κάνει τους φίλους μας να μας αγαπούν και τι μας κάνει ελκυστικούς.

Πώς βρίσκουμε τον Αριθμό Προσωπικότητας;

Καταρχάς, γράφουμε το ονοματεπώνυμό μας με λατινικούς χαρακτήρες. Δεν βάζουμε ψευδώνυμα, αλλά το πλήρες όνομά μας.

Σε κάθε σύμφωνο, αντιστοιχεί ένας αριθμός:

  • 1 — J, S.
  • 2 — B, K, T.
  • 3 — C, L.
  • 4 — D, M, V.
  • 5 — N, W.
  • 6 — F, X.
  • 7 — G, P, Y.
  • 8 — H, Q, Z.
  • 9 — R

Σημειώνουμε τους αριθμούς αυτούς κάτω από τα αντίστοιχα γράμματα και τους προσθέτουμε. Αν το άθροισμα είναι διψήφιο, τότε προσθέτουμε τα δύο ψηφία και καταλήγουμε σε έναν μονοψήφιο αριθμό – εξαιρέσεις, όπως προαναφέραμε, είναι το 11, το 22 και το 33.

Τι σημαίνει ο Αριθμός Προσωπικότητας 2;

Αν ο αριθμός προσωπικότητάς μας είναι το 2, οι άλλοι μας αντιμετωπίζουν ως εχέμυθους, ειλικρινείς, αξιόπιστους και φιλικούς. Μπορούμε να «διαβάσουμε» τους άλλους, να μπούμε στη θέση τους και να εξηγήσουμε διάφορες συμπεριφορές. Η πρώτη εντύπωση που δίνουμε είναι θετική από την πρώτη στιγμή, ενώ μας θαυμάζουν για τον ανοιχτό και ζεστό μας χαρακτήρα.

Παρέχουμε ασφάλεια στους γύρω μας, τους κάνουμε να θέλουν να μας ανοιχτούν. Από το ντύσιμο μέχρι τη συμπεριφορά μας, όλα δείχνουν ότι δε θα προδώσουμε την εμπιστοσύνη κανενός. Θα παλέψουμε για το δίκαιο, ακόμη κι αν αυτό βλάψει κοντινούς μας ανθρώπους.

Είμαστε, επίσης, ντροπαλοί κι ευαίσθητοι. Αν δεν αισθανόμαστε άνετα, παραμένουμε σιωπηλοί και δημιουργούμε ένα comfort zone από το οποίο δύσκολα βγαίνουμε.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.