WELL BEING ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

Το χρώμα που βλέπεις πρώτο στην εικόνα, αποκαλύπτει πολλά για το IQ σου


JTeam

13 Ιουλίου 2022

Το χρώμα που βλέπεις πρώτο στην εικόνα, αποκαλύπτει πολλά για το IQ σου
Ποιο χρώμα είδες πρώτο;

Τα ψυχολογικά τεστ, οι εικόνες και οι οπτικές ψευδαισθήσεις αποκαλύπτουν πολλά για τη σχέση με τους γύρω μας αλλά και για την προσωπικότητά μας. Αυτό που σε χαρακτηρίζει περισσότερο, σύμφωνα με τους ψυχολόγους, κρύβεται πίσω από αυτό που βλέπεις πρώτο στην παρακάτω εικόνα.

Το παρακάτω IQ τεστ δημιουργήθηκε για να τσεκάρει τον δείκτη νοημοσύνης σου. Αυτό που πρέπει να κάνεις μόνο, είναι να κοιτάξεις προσεκτικά την εικόνα, εστιάζοντας στο κέντρο του κύκλου για λίγα δευτερόλεπτα. Ποιο χρώμα βλέπεις πρώτο;

Jenny.Gr

Βάσει ερευνών, το πρώτο χρώμα που θα δεις, είναι το μπλε ή το κόκκινο. Αν είδες πρώτα το:

Μπλε χρώμα

Αν είδες με την πρώτη ματιά το μπλε χρώμα, αυτό σημαίνει ότι έχεις υψηλή συναισθηματική νοημοσύνη καθώς έχεις ανεπτυγμένη την ικανότητα αντίληψης και έκφρασης του συναισθήματος. Σύμφωνα με τους ειδικούς, έχεις υψηλό ομαδικό πνεύμα και οι άλλοι απευθύνονται σε σένα για να ζητήσουν συμβουλές και βοήθεια.

Κόκκινο χρώμα

Αν είδες πρώτα το κόκκινο χρώμα, τότε είσαι η φωνή της λογικής. Έχεις IQ πάνω από τον μέσο όρο και διακρίνεσαι παράλληλα για την διαίσθησή σου. Η επίλυση προβλημάτων είναι παιχνιδάκι για σένα ενώ γεννήθηκες για να είσαι ηγετική μορφή. Ασκείς τεράστια επιρροή στους ανθρώπους και οι άλλοι σε θαυμάζουν εύκολα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.