WELL BEING ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

Η μέθοδος του μαξιλαριού: Το νέο TikTok trend για να αποκτήσεις ό,τι θες, διχάζει


JTeam

31 Αυγούστου 2022

Η μέθοδος του μαξιλαριού: Το νέο TikTok trend για να αποκτήσεις ό,τι θες, διχάζει
pexels
To TikTok σού δίνει μια ψυχολογική συμβουλή που σηκώνει πολλή αμφισβήτηση

Ένα από τα trends του TikTok, γνωστό ως manifestation, ισχυρίζεται ότι μπορεί να σου αλλάξει τη ζωή και σίγουρα όλο και κάπου το έχεις συναντήσει μπροστά σου σε κάποιο σκρολάρισμα.

Αν το μυαλό σου πηγαίνει στο μανιφέστο, η σημασία της λέξης συνδέεται με την «εκδήλωση» ή τη «φανέρωση» και συνδέεται με την ιδέα ότι μπορείς να προσελκύσεις συνειδητά οτιδήποτε επιθυμείς στη ζωή σου. Μια νέα τεχνική που στηρίζεται αρκετά σε αυτό το concept, κάνει τον τελευταίο καιρό την εμφάνισή της ως η νέα τάση που υπόσχεται να σου μεταμορφώσει τη ζωή μόλις με μία κίνηση που πρέπει να κάνεις πριν κοιμηθείς το βράδυ. Αν σου μοιάζει ήδη παράδοξο, να σου πούμε ότι ήδη το έχουν δοκιμάσει εκατομμύρια followers που το πίστεψαν.

@scotthaugofficial This REALLY WORKS! ✨ #manifestation #lawofattraction #manifestationcoach #spirituality #lawpfassumption #money #foryou #fy ♬ original sound - Scott Haug

Κι ενώ είχαμε συνηθίσει το manifestation ως την τέλεια μέθοδο για την επίτευξη των στόχων μας και της ζωής που ονειρευόμαστε μέσα από βίντεο με hashtags όπως τα #manifestation" και "#lawofattraction, η νέα μέθοδος ονομάζεται pillow method manifestation και είναι ό,τι πιο απλό μπορείς να δοκιμάσεις για να αρχίσεις να κάνεις μικρές αλλά σημαντικές αλλαγές στην καθημερινότητά σου. Ή, απλά για να ξεγελάσεις τον εαυτό σου.

«Είναι μια υπέροχη τεχνική για αρχάριους, την οποία φυσικά μπορούν να τη δοκιμάσουν και οι πιο προχωρημένοι της παρέας των λεγόμενων manifestors», είναι τα όσα γράφονται στο TikTok. Η μέθοδος του μαξιλαριού στην ουσία, είναι ένας τρόπος να εκδηλώσουμε ενώ κοιμόμαστε, την πραγματικότητα που επιθυμούμε!

Όπως περιγράφει χαρακτηριστικά η TikToker Valeria Romero: «Έτσι μόνο μπορείς να εκφράσεις οτιδήποτε θες μέσω του ύπνου». Πρακτικά αυτό που πρέπει να κάνεις, είναι να γράψεις σε ένα χαρτί τι πραγματικά εύχεσαι να σου συμβεί και να το τοποθετήσεις κάτω από το μαξιλάρι σου. Πρέπει απλά να πιστέψεις με όλη σου την καρδιά ότι μπορεί να συμβεί για να το προσελκύσεις.

@valeriafune Also put the paper under your pillow before you go to sleep. #pillowmethod #manifestanything #manifestingtips #manifestation #manifestingadvice #manifestingtok ♬ Vegas (From the Original Motion Picture Soundtrack ELVIS) - Doja Cat

Oι TikTokers που το έχουν δοκιμάσει, σου προτείνουν πριν επιχειρήσεις κι εσύ τη «μαγική» μέθοδο, να βρίσκεσαι σε απόλυτη χαλάρωση. Για να έχουν προφανώς μια καλή δικαιολογία ως απάντηση στην περίπτωση που η τεχνική αποτύχει στην περίπτωσή σου.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.