WELL BEING ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

Βρες την συναισθηματική κατάσταση στην οποία βρίσκεσαι μέσα από αυτό το ψυχολογικό τεστ


JTeam

28 Αυγούστου 2022

Βρες την συναισθηματική κατάσταση στην οποία βρίσκεσαι μέσα από αυτό το ψυχολογικό τεστ
unsplash
Εστίασε στην παρακάτω εικόνα για δέκα δευτερόλεπτα

Ο τρόπος που αντιλαμβανόμαστε τα πράγματα έχει να μας πει πολλά για την ψυχοσύνθεση μας, αλλά και για την συναισθηματική κατάσταση στην οποία μπορεί να βρισκόμαστε. Σε περιπτώσεις που δεν γνωρίζουμε πως ακριβώς νιώθουμε, που είμαστε μπερδεμένοι χωρίς να ξέρουμε τι ακριβώς συμβαίνει μέσα μας... τότε ίσως είναι ώρα για ένα διάλειμμα, προκειμένου να συνδεθείς και πάλι με το μέσα σου.

Για πρώτη ματιά ωστόσο, προκειμένου να καταλάβεις σε τι συναισθηματική κατάσταση μπορεί να βρίσκεσαι αυτήν την περίοδο, μπορούν να σε βοηθήσουν τα ψυχολογικά τεστ. Ειδικά διαμορφωμένες εικόνες, τις οποίες ανάλογα με τον τροπο που τις εκλαμβάνεις, μπορούν να σου δώσουν μια γενική εικόνα για το που βρίσκεσαι συναισθηματικά. Είσαι έτοιμη;

Κοίταξε στην παρακάτω εικόνα για δέκα δεύτερα και όχι παραπάνω:

Jenny.Gr

Πάμε να καταλάβουμε τι ακριβώς είδες:

Αν είδες το πρόσωπο ενός εξωγήινου

Jenny.Gr

Αυτό ίσως σημαίνει πως βρίσκεσαι σε μια περίοδο αναστάτωσης και εκνευρισμού, δημιουργώντας προβλήματα από πουθενά. Καλό θα ήταν να οργανωθείς και να μην σπαταλάς την ενέργεια σου σε πράγματα τα οποία δεν χρειάζεται.

Αν το πρώτο πράγμα που παρατήρησες είναι τα UFOs

Jenny.Gr

Αν παρατήρησες τα ιπτάμενα UFO τότε μάλλον είσαι έτοιμη να εκραγείς και να κανείς το ξέσπασμα σου. Μπορεί για καιρό να καταπίεζες τα συναισθήματα σου και να σε έχουν οδηγήσει σε μια συναισθηματική κατάσταση όπου νιώθεις πίεση και εξάντληση.

Αν παρατήρησες ολόκληρη την σπηλιά

Jenny.Gr

Tότε αυτό σημαίνει ότι είσαι μια πολύ ήρεμη κατάσταση και δύσκολα βγαίνεις εκτός ισορροπίας. Προσπαθείς πάντα να βλέπεις την καλή πλευρά στους ανθρώπους, ενώ δεν χάνεις την ψυχραιμία σου εύκολα. Νιώθεις σίγουρος για τον εαυτό σου και εκείνοι που ζητούν συμβουλές από εσένα είναι αρκετοί.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.