WELL BEING ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

Αυτό το viral τεστ του TikTok αποκαλύπτει το χρώμα του χαρακτήρα σου


JTeam

5 Οκτωβρίου 2022

Αυτό το viral τεστ του TikTok αποκαλύπτει το χρώμα του χαρακτήρα σου
pexels
Μόλις κάνεις το τεστ, θα λάβεις μία περιγραφή με το χρώμα που αντιπροσωπεύει τον χαρακτήρα σου

Τα ψυχολογικά τεστ είναι γεγονός πως μπορούν να μας δώσουν μια πολύ καλή εικόνα για την προσωπικότητά μας, αλλά και τον τρόπο που αντιμετωπίζουμε διάφορες καταστάσεις στην ζωή μας. Διακεκριμένοι ψυχολόγοι, έχουν εντοπίσει κάποια από τα πιο αποτελεσματικά τεστ προσωπικότητας και τα μοιράζονται μαζί μας.

'Ενα από αυτά έχει γίνει viral στο Tik Tok και είναι γνωστό ως Color Personality Test. Για την ακρίβεια, το KTestOne Color Personality test είναι βασισμένο στο True Colors Personality test, που δημιουργήθηκε από τον Don Lowry το 1978, σύμφωνα με το PopSugar. Και τα δύο τεστ είναι δωρεάν και στηρίζονται σε μια σειρά ερωτήσεων που μπορεί να αποκαλύψει τι «χρώμα» είναι η προσωπικότητά σου.

@yourlocalhippiechild #greenscreen our personality colors :) ib: @cr0cs.1 @alyssa.the.goose @ch.olie @olivia_pon @_elliannagrace #fyp #forupage #colorpersonality ♬ backyard boy slowed and sad remix - LLusion

Μόλις κάνεις το τεστ, θα λάβεις μία περιγραφή με το χρώμα που αντιπροσωπεύει τον χαρακτήρα σου. Τα αποτελέσματα μας φέρνουν πιο κοντά στον εαυτό μας αλλά δεν χρειάζεται να τα λάβουμε 100% υπόψιν μας. Το KTestOne test στηρίζεται λοιπόν σε 4 χρώματα.

Jenny.Gr
Design: TheSkimm

Μπλε: Είσαι συμπονετικό άτομο και γνωρίζεις καλά τι θες. Αποτελείς πηγή έμπνευσης και όλοι θέλουν να ακολουθούν τις συμβουλές σου.

Πορτοκαλί: Έχεις μια αρκετά γοητευτική προσωπικότητα και είσαι ένα πολύ δραστήριο άτομο με χόμπι και δραστηριότητες. Σου αρέσει να παίρνεις ρίσκα και να ζεις τη ζωή στο έπακρο.

Κίτρινο/ Χρυσό: Είσαι ένα από τα πιο υπεύθυνα άτομα, δεν αφήνεις τίποτα στην τύχη του και σου αρέσει να βγάζεις πρόγραμμα για τα πάντα. Αγαπάς τη λεπτομέρεια και διακρίνεσαι για την παρατηρητικότητά σου.

Πράσινο: Έχεις αναλυτικό τρόπο σκέψης και συχνά φτάνεις στην υπερανάλυση. Αυτό ωστόσο σε κάνει να φτάνεις σε κάποια συμπεράσματα που δεν ευσταθούν και προέρχονται από την υπερβολική σκέψη.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.