WELL BEING ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

Επηρεάζεσαι εύκολα από τους άλλους; Το τεστ που θα σου πει την αλήθεια


JTeam

31 Οκτωβρίου 2022

Επηρεάζεσαι εύκολα από τους άλλους; Το τεστ που θα σου πει την αλήθεια
pexels
Η οπτική ψευδαίσθηση που έχει γίνει viral στο TikTok

Όσο ασήμαντες κι αν φαίνονται, οι οπτικές ψευδαισθήσεις αποκαλύπτουν πολλά για τον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλός μας. Καθένας μας τις ερμηνεύει διαφορετικά – άλλοι πιο αφαιρετικά, άλλοι με τη λογική - κι αυτό τις κάνει ακόμη πιο ενδιαφέρουσες.

Η παρακάτω εικόνα είναι ένα ψυχολογικό παιχνίδι που έρχεται να αποκαλύψει αν επηρεάζεσαι εύκολα από τους άλλους ή αν δεν αλλάζεις ποτέ τις δικές σου απόψεις. Το τεστ ανέβηκε στο TikTok από τη @mia_yilin. Τι παρατηρείς; Τη φιγούρα μιας γυναίκας με μακριά μαύρα μαλλιά ή το πρόσωπο ενός ηλικιωμένου άνδρα;

@mia_yilin The first thing you see in this picture says a lot about your personality! #personalitytest#psychology#chinese #fortune #trending #fengshui #funfacts#entertainment #chinesewithmia #mia_yilin#asian #fypシ #fyp ♬ original sound - Mia Yilin 💖

Αν είδες τη γυναίκα, είσαι πολύ ευγενική μορφή και συγχωρείς εύκολα τους άλλους. Είσαι πηγή θετικής ενέργειας αλλά επηρεάζεσαι εύκολα από την (αρνητική) κριτική των άλλων και αυτό πολλές φορές είναι καταστροφικό για σένα. Δεν ακολουθείς το δικό σου ένστικτο αλλά στηρίζεσαι στο τι σκέφτονται οι άλλοι για σένα με αποτέλεσμα συχνά να οδηγείσαι σε λάθος αποφάσεις.

Αν είδες το πρόσωπο ενός ηλικιωμένου άνδρα, σημαίνει το εντελώς αντίθετο. Δεν εμπιστεύεσαι την κρίση ούτε των πολύ κοντινών σου ατόμων και δεν σε ενδιαφέρει η γνώμη σου να ευχαριστεί τους άλλους. Εξετάζεις τα πάντα με τη λογική και αναλύεις τις καταστάσεις σε βάθος αλλά στηρίζεσαι αποκλειστικά και μόνο στα δικά σου πιστεύω χωρίς φυσικά να υποτιμάς τη γνώμη των άλλων.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.